6n stop'undan 6n2 stop'una geçiş.

Başlatan vw6n, 26 Temmuz 2008, 21:00:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

Bugün 6n stoplarımı 6n2 stopları ile değiştirdim fakat kablolarda çakışma vardı yerlerinin değişmesi gerekiyordu 3 saatlik bir uğraştan sonra hallettim.
Değiştirmek isteyenlere kolaylık olması için bir şema hazırladım inşallah işinize yarar.
[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk92/sortie34/soket.jpg[/img]

nizam

eline sağlık abi güzel işlem tescillemişsin de vwtr diye telif alırız  ;)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

alleyesonme

Eline saglık arkadaşım güzel çalışma 1 de arabanın resmini koyarsan görünür 1 şekilde nasıl durduguna bakarız güzel ise gizde deişiriz kolay gelsin ..:)

PoloGTI

Alıntı yapılan: alleyesonme - 26 Temmuz 2008, 21:57:32
Eline saglık arkadaşım güzel çalışma 1 de arabanın resmini koyarsan görünür 1 şekilde nasıl durduguna bakarız güzel ise gizde deişiriz kolay gelsin ..:)
Buyur abi ;)
Vw Polo 6N

volksport

Şema guzel olmuş, eline sağlık Abdullah Kardeşim...  :tamamdir

alleyesonme

EET fena durmamış eline saglık  peki tam oturdumu yoksa bıraz eğip bükmek gerekiyormu   2006 kasa stop denesek uyarmı acaba :P ?

vw6n

Biraz kesme biçme işlemi gerekiyor 2006 olmaz

vw6n

Alıntı yapılan: nizam - 26 Temmuz 2008, 21:03:41
eline sağlık abi güzel işlem tescillemişsin de vwtr diye telif alırız  ;)
Millet burdan indiregandi yapıp kullanmasın Nizam emeğe saygı ;)

alleyesonme

soket baglantı noktaları acısındanmı olmaz yoksa kaputa mı oturmaz aslında kafmaa yattı 2006 kasaların stoplarını taksak güzel olur gerekirse keseriz kaputu oturturuz :) vallahi akşam akşam aklıma ne soktun abdullah kardeş ya uyuyamam şimdi sabaha kadar :):):)

vw6n

Alıntı yapılan: alleyesonme - 27 Temmuz 2008, 00:17:52
soket baglantı noktaları acısındanmı olmaz yoksa kaputa mı oturmaz aslında kafmaa yattı 2006 kasaların stoplarını taksak güzel olur gerekirse keseriz kaputu oturturuz :) vallahi akşam akşam aklıma ne soktun abdullah kardeş ya uyuyamam şimdi sabaha kadar :):):)
Soket işi ayarlanırda arka stop yerlerini kaportacıda kestirmen lazım buseferde arabanın orjinalliği gidecek bence hiç girme.

alleyesonme

anladım saolasın abdullah kardes  ben gene de 1 araştırayım ya :) bakarsın eli hafif 1 kaptortacı buluruz 2 dk da halleder güzel 1 şekilde :) tekrar emegine saglık paylaşım icin cok tnx you ederim :D

PoloGTI

Abi 2006 kasanın Farları için baya uğraşmak gerek çünkü bizim stoplar çamurluga doru geliyor öteki çamurluğun başında duruyor.
[IMG]http://i235.photobucket.com/albums/ee220/POLO_34/1_151844Gruntu035.jpg[/img]
Vw Polo 6N

alleyesonme

evet arada daglar var yaa keske uysa super olurdu ama o zamanda firma neden yeni model cıkarsınki herkes takardı 1 deişim gerek ki satış olsun :)

PoloGTI

Alıntı yapılan: alleyesonme - 27 Temmuz 2008, 13:13:51
evet arada daglar var yaa keske uysa super olurdu ama o zamanda firma neden yeni model cıkarsınki herkes takardı 1 deişim gerek ki satış olsun :)
:)
Vw Polo 6N