arkadaşlar harekete geçme zamanı gelmedimi artık!

Başlatan srcglb, 17 Temmuz 2008, 10:05:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: musa - 17 Temmuz 2008, 23:53:39
burda olursa çok vw katılımı olur. ;)

olabilir neden olmasın

sen nerelerdesin musa askerde daha fazla oniline idin  ;D

yoklama eksik çekiyor ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

musa

ya 6 gün çalışıoruz.int ewde yoktu 1 ay oldu geleli int.geç geliom genelde ewe pek takip edemiorum ama genede 2 günde bir girmeye çalışıorum siteye..

volksport

24 ağustos pazar gunu tarihini İstanbul VWTR bulusması olarak öneriyorum... genelede uygun olabileceğini düşünüyorum, yer olarak mekan bakılıcak en kısa surede bilgilendirmeye geçilecektir... Birinin bu işe start vermesi gerekiyor sanırım... Yoksa herkes beklemede...

golf-line2

Alıntı yapılan: volksport - 20 Temmuz 2008, 19:31:19
24 ağustos pazar gunu tarihini İstanbul VWTR bulusması olarak öneriyorum... genelede uygun olabileceğini düşünüyorum, yer olarak mekan bakılıcak en kısa surede bilgilendirmeye geçilecektir... Birinin bu işe start vermesi gerekiyor sanırım... Yoksa herkes beklemede...

yer düşünüyorum ama ..........

musa

dediğm gibi buralarde uygun yer var.yalnız tarih geç değil mi?istanbul parkın yanı

volksport

Alıntı yapılan: musa - 20 Temmuz 2008, 23:15:31
.yalnız tarih geç değil mi?istanbul parkın yanı

Çoğunluğun toplanması adına tarih zamanı bence uygun... Plan Programlarda buluşmanın öncelik kazanması adına biraz geç olması daha faydalı olucaktır...

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

volksport

yok herhalde bir istek buluşma konusunda kimseden ses cıkmadı,msn de birbirimizle değilde, burda bana uygundur veya değildir diye konussak daha hoş olur... :tamamdir

lostys

nasip olursa ben gelirim, vw olsa da olmasada... bi çok kişiyle tanısmak istiyorum cunku :)

nizam

Alıntı yapılan: lostys - 29 Temmuz 2008, 20:42:52
nasip olursa ben gelirim, vw olsa da olmasada... bi çok kişiyle tanısmak istiyorum cunku :)

ersan abi oktay abiyide al toplanın gelin
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

volksport

24 agustos yapalım o zaman şu işi, mekan olarak bi yer bulalım orta nokta paralıda olsa olur herkes cebinden 5-10 kuruş verebilecek durumdadır sonuçta... Geniş bir Otoparkta bile işimizi görebiliriz... Sonuçta işin özü muhabbet...