Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF 3 ORJİNAL TEYP KEY SORUNU

GOLF 3 ORJİNAL TEYP KEY SORUNU

Başlatan ufo, 06 Mayıs 2008, 16:44:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ufo

97 Model 3 kasa golf sport aldım üzerindeki orjinal teybini arkadaşıma tamir ettirdim fakat  tekrar taktırdığımızda key code soruyor bana bu konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz şimdiden ilginize  teşekkür ederim.

Dr_EmrE

Sanada Merhaba öncelikle..!

Key.ini bilmiyorsan teybin üzerindeki seri numaralarıyla key code.unu veren programlar var internette. İstersen onlarla dene bulabilirsin kodu.. Eğer bulamassan yapacagın şey teypteki chip.i söküp , içindeki epron.u okutmak. Elektronikçiler yapar sanırım.

Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

volksport

İnternetten teyp modeli ile code diye arattırıp kırıcı programlara ulaşabilirsin,bir cok konu var nette bu sorunlar için, kolay gelsin...

ufo

ilginize çok teşekkür ederim saygılar

telekomcu44

Büyük imza...

seckin_Golf3

Merhaba Arkadaşlar,
   Bende arabam için Almanyadan orj teybini getirttim code sorunu veriyor ama araştırdım elektronikçiler 30 ile 50 ytl arası yapıyorlar.. Bilginize..

Bugia35

orj. satmaya kalksan ne tutar kı bunun ıcın bu kadar yuksek rakam verıyorlar..!  :(

Golf4 V5

Abicim herhangi bir Volkawagen servisinden Teyp kod numarasini teyibin seri numarasina göre alabilirsiniz.Bildigim kadari ile eski Kodu silip yeni bir kod veriyorlar.Vallaha bana iki kere oldu ikisindede yeni kod verildi.Iki dakikalik is ücret falan almadilar
(*****)

seckin_Golf3

Alıntı yapılan: Bugia35 - 11 Haziran 2008, 20:30:54
orj. satmaya kalksan ne tutar kı bunun ıcın bu kadar yuksek rakam verıyorlar..!  :(

100 lira istediler çizik içinde bir teybe 30 lira almanyadan geliş 30 da burda versen sıfır teyp ..

muhammed oruç

arkadaşlar bende orjinal teyip var ama kaset yeri yok bu yüzden çalışmıyo yenisini ve ya ikinci elini nereden bula bilirim?_

Golf4 V5

Alıntı yapılan: muhammed oruç - 11 Temmuz 2008, 21:49:53
arkadaşlar bende orjinal teyip var ama kaset yeri yok bu yüzden çalışmıyo yenisini ve ya ikinci elini nereden bula bilirim?_

Saygilar Arkadasim.
Nasil bir orj. Teyp bu.Üzerinde ne yaziyor.Bildigim kadari ile VW nin Teyipleri hep ya kasetcalar ve ya CD calar özelliklerine sahiptir.
(*****)

Bugia35

golf 4lerın teyplerı bızım araclara oluyormu?(pardon mk3lere)sonuc nasıl olur? kullanan var mı?

corrado

Alıntı yapılan: muhammed oruç - 11 Temmuz 2008, 21:49:53

http://urun.gittigidiyor.com/Blaupunkt-MALAGA-RCR-127-Kaset-Calar_W0QQidZZ11404813

bu uyarmı acep.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır