merhaba, yeni bir golf aldım

Başlatan savas_ankara, 08 Temmuz 2008, 14:23:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

savas_ankara

herkese merhaba...

arkadaşlar foruma yeni katıldım, dün aşağıdaki özelliklerde bir Golf aldım, sizce nasıl?

Golf 1.6 Comfotline
2000 model
Metalik artık gümüşü
126000 km
17500 YTL
birkaç yerde ufak boya var,

AhMeTH61

Hayırlı olsun aracınızın resimlerini otomobilim bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.
Aramıza hoşgeldiniz.

R-Line

hoşgeldin.
kazasız belasız kullanman dileğiyle.

savas_ankara

hoşbulduk arkadaşlar, teşekkürler.

en kısa zamanda fotoğrafları ekliyorum...

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

adalmaz

hayırlı olsun renkte iyi secim :tamamdir biraz km fazla ama sonuçta o bir golf diger adı km katili :saskin:
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

golf35

hayırlısı olsun kazasız belasız

vw6n

Hayırlı olsun fiyat normal gibi.

oktayy23

Arkadaslar merhaba
Bende gecen ay 2001 Comfortline alarak bu guzel aileye katıldım. Aslında Golf alma gibi bir dusuncem olmamasına ragmen boyle nasip oldu. Umarim memnun kalir kazasız belasız arabamızın keyfini cıkartırız. yakın zamanda arabamın resimlerini d yukleyip siz Golfseverlerin begenisine sunacagım.
Bu arada kendimden kısaca bahsedeyim 30 yasında Ankarada ikamet eden sıradan bir memurum. İlerki donemlerde daha yakından tanısmak sohbet etmek uzere simdilik musadelerinizle.
iyi gunler 

oktayy23

savas_ankara

hepinize tekrar teşekkürler.

oktay bey sizinde arabanız hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın...

bu arada arabamın resimlerini sizinle paylaşmak istedim, yardım bölümüne baktım fakat resim yüklemeyle ilgili bölümü bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

fosilci

Merhaba savas arkadasım araban hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız gunlerde kullanmak nasip etsin.

fosilci

Savas arkadasım arabayı yenimahalledeki bir arkadasdan mı aldın 126 bin km de ben sahibinden.com dan bakmıstım hatta aramıstım yarın bir arkadas servise goturecek demişti eger o araba ise talibim :D:D