Antalyadan forum üyelerinin yardımına ihtiyacım var.

Başlatan lostys, 03 Temmuz 2008, 21:34:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

merhaba. antalyada ikamet eden yada çok yakın tanıdık, akraba v.s. olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. msn e eklerseniz sevinirim. onlardan bir ricam olacak tabi zahmet olmazsa.

vw t4 2000

antalya merkezde  oturuyorum ve her gün yakalaşık 100 km yol yapıyorum şehiriçinde yardımcı olabilirim

lostys

ya antalyada bi golf vardı da, müsait bi zamanda gidip bakabilir msiniz dicektim, ben balıkesir deyim de, gidip görme olanağım yok. o yüzden.

mecamir

Sen söyle hangisi olduğunu bakarız, zaten biliyoruzdur büyük ihtimal :) Gri olan tek kapı 1.6 gl mi yoksa? O satılıktı çünkü bu aralar...

lostys

heh aynen abi :) nerden anladın ? mümkünse msn filan ekleyebilri misin ayrıntılı gorusebilmek için ? :)

mecamir

Tahmin :) güzel araba, derli toplu... Bi ara almayı düşündük sonra ufak diye vazgeçtik

escocem

güzel araba mercek far sfalan filan var kasası gayet temiz bakımlı bi araç.edeceği 4000 ytl sahibiyle muhabbetim var az çok son görüştüğümüzde 4500 e bırakırım diyordu.son durum nedir bilemiyorum.bu günki fuarda canla birlikte gödük uzaktanda olsa tekrardan..

mecamir

Cemocan mk1 sandım bende ama arkadaş 06 plaka füme mk2 ile ilgileniyomuş, araç Finike'de...

lostys

uzak size baya ya. neyse. bakalım mete abinin araca niyetlendik gene... bakalım ittire kakatıra bişeyler yapıcaz sanırım. az kaldı ;)