Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 192

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PoloGTI

Böle şeyler hoşlarına gidiyor çaktırmıyorlar  :D Bide biz demeden yapıp getirseler  :melek: >:D
Vw Polo 6N

®oyal

AhMeTH61

volksport

Alıntı yapılan: P0L0_GTİ - 04 Temmuz 2008, 21:08:53
Ben taktırdığım gün istemem kaldır dedi.Ben ne demolar dinledim patlatamadım adam ümit besenle cam catlattı  :D Benden fazla actığını sağdan soldan duydum ama :-X

Senin peder benim kafadan o zaman, bi yabancı 80 ler, bide ümit besen  :tamamdir Geçmiş olsun bu arada, cam yormayın o kadar :P

®oyal

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 05 Temmuz 2008, 13:01:19
Nedir abi planların ?

pazertesi günü touran ön tamponu haberi bekliyorum,daha sonra touran sol ve sağ dikiz aynaları ve son kasa passat ön ince sinyalleri takma projem var tabi hepsi ön tamponun gelmesine bağlı.

nizam

yıkadım motoru temizledim

travez lastiklerini aldım 40 ytl
radyatör alıcam 100 ytl

işlemler önümüzde ki hafta yapılacak...

bide vw tech önünde corrado gördüm mor dönüsümlü renkte ilk oldu benim için  :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

golf-line2

zfr

Tavan ve kapı içi döşemelerini sildim.  :)

sirhot

Kütahya'daki araba pazarına götürdüm :( Ama genelde 3-5 milyarlık arabaların satıldığını görüp hayal kırıklığına uğradım.Oturup oturup geldim :)

AhMeTH61

İçini temizledim
Alıntı yapılan: wow - 05 Temmuz 2008, 20:39:29
pazertesi günü touran ön tamponu haberi bekliyorum,daha sonra touran sol ve sağ dikiz aynaları ve son kasa passat ön ince sinyalleri takma projem var tabi hepsi ön tamponun gelmesine bağlı.
Planlar sağlam oktay abi.

oguz oktay

bende bugun sistemi söktüm kotdum ewe komple jbl dizcen bakalım osaman nası olcek :D

volksport

Alıntı yapılan: ous_polo - 06 Temmuz 2008, 22:08:33
bende bugun sistemi söktüm kotdum ewe komple jbl dizcen bakalım osaman nası olcek :D

Hadi hayırlısı, ben sıcaklarda ugrasmayı bıraktım şimdilik, zaten yazlık mekana gidicem, uzun bir sure nettede olmam, en son e-5 te giderken hafif bir diskotek edası vardı poloda yarım seste... :)

vw6n

Yıkadım ,arka cama yeni ve eski stickerlardan kombine yaptım,bir tur atıp garaja koydum.

AhMeTH61

Alnımızın akıyla muayeneden çktık  :)
Herhangi bir sorun yok araba tıkır tıkır o titizlikte bi muayeneden çkmak kolay olmasa gerek  :)
Farlar biraz ayarsızmış sadece.
Daha da bağlandım araca.
:sevgi:  :sevgi: