Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
OffLineR's Golf MKIV - Air Ride - Sayfa 22

OffLineR's Golf MKIV - Air Ride

Başlatan OffLineR, 12 Mayıs 2008, 09:37:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R-Line

ya şöyle söyleyim
aracın üzerindeki teybte 4*45W yazıyor, benim taktığım pioneer da 4*50W yazıyor. ses kalitesi olarak üzerindeki blaupunk ile hiçbir fark yok. çıkışlar biraz daha kuvvetli sadece. hoparlörleri değiştireyim diye düşündüm ama baktım aracın üzerindekiler philips, eve müzik sitemi alsam hep philips tercih ediyorum bu konuda diğerlerinden hep önde tutarım philipsi. bu sebepten ötürüde aracın orjinaline hiç dokunmadım.

tanıdığın elektronikçi yoksa bu işi uzun zamandır yapan güvenilir yerlerden teyb almanı tavsiye ederim.
herhangi bir sorunda geri geleceğini bildikleri için, kolay kolay dandik mal vermezler.
öyle sokakta satılan çakmalara falan hiç bakma, bırak çakma olmasını teybin içinden sadece digital saat çıktığı oluyormuş.  ;D

Tholl-ga

sony tavsie ederim yardımcıda olurum rahat ol yine sen
ama sen önce yay al :)

OffLineR

Ya tolga o değil de
Seninle bi ara buluşalım benim Hella'ları boyayalım :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

OffLineR

Ve ardından gelen soru
Yay takmalı mı takmamalı mı?

Böyle de saçma manyak duruyo :D

Altını maltını vurup dağıtır mıyım . Güneye ineceğim inşallah ay sonunda da. Çok zorluk çeker miyim :-\
Yoksa taktırayım mı ya. Süper görünecek sanki  :sevgi:
Yoksa çok mu sert olur.  Lastiklerim sürter mi :-\
Taktırayım ya yol tutuşu da süper olacak  :sevgi:

Biri beni bu ikilemden kurtarsın.

R-Line

Touareg i kıskandıracak kadar yüksek olsada  :)
bence böylede güzel duruyor.
7 yıldır böyle kullanıyon bişey olmadıda şimdimi sorun oldu.
git gel dönüşte taktırırsın.

OffLineR

Birol sen de olmasan her haltı taktıracam arabaya.
Ben en iyisi önce de konuştuğumuz gibi USB'li bir teyp alayım.
Sezonu onunla kapatayım :)

R-Line

bak bende tam onu diyecektim.
10-15 dakika dışarıya çıkmıştım.
bencede sen ilk önce teyp al
yolda daha çok teybe ihtiyacın olur, oralardada pek radyoda çekmez, keşke taksaymışım dersin.

AhMeTH61

Al abi yayladım senin aracı dubmodder dan  :)

Erhan

garaj lazım sana yeni boyalı tamponlarla sokağa park etsem gözüme uyku girmez gece, :)
yay uzun yoldan dönünce takarsın, güzel olur, düzgün bir amortisör takımı ile..

OffLineR

5 yıl garaj arabasıydı zaten :D
Biraz hava alsın :)

PoloGTI

Fotoshoptan bişiler yapmaya çalıştım koray abi ;)

Vw Polo 6N

OffLineR

Eline sağlık Ersan.
İlk fotodan çok anlaşılmıyor ama ikinci fotoda süper durmuş.

s3lo

koray arkadaşım bu topicin ilk sayfasından başladım okumaya 3-5 sayfa okudum baktım baş olmuo,son 2 sayfayıda okudum.anladımki halen yay takamamışın??
bak bende 2002 golf var,sürekli senin aklındaki sorular benmde aklımı kurcalıyordu.taksam süpermi olur,yoksa sürtermi yoksa sertmi olur falan filan!!!
2 hafta önce taktırdım bi tane buldum 2.el vogtland 3.5 cm likten.ardından da 215.40.18 lik lastigiyle 18 jant aldım.daha ne yay nedeniyle lastikler davlumbaza sürtüyo nede çok sert oldu..ama altı yere dahada yakın tek korkum altını vurmak,oda artık büyük çukurlara girmemek lazım yanii...
ama üstteki fotoshoplu resimlerdeki gibi olması için en az 5 cmlik yay alman gerekir,ozamanda %500 sürter lastikler imkanı yok sürtmemesinin hemde her dönüşte...
hala yay hakkında düşünceliysen forum üstünden yada ankaraya gelirsen yardımcı olmaya çalışırım...
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/ynt-ankaradan-bir-golf-daha-t6463.0.html;msg70911#msg70911

OffLineR

Yok yok takacam yay kaçarı yok.
Teşekkürler öneri için.
Tek çekincem babam.
Malum av sezonu açıldı.
Eylülde gelecek bir haftalığına falan.
Araziye sokturuyo benim arabayı :D :D
Bakalım :)

Bu arada şu fotoyu koyayım. Arkası ben istanbul'a gelince :)