Bu Araca Eziyet Değil Mi?

Başlatan AhMeTH61, 20 Haziran 2008, 16:14:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AhMeTH61

...

nizam

he beykozda bu araba takılıyor kafasına göre salla gitsin modifiye derken ne anlamıssa vatandas ?

salla
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

mcsahan

AhMeTH61

.....

OffLineR

Sahibi karakterini araç üzerine yansıtmış işte.
Fazla söze gerek yok.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

sirhot

kısa bi süreliğineymiş sonra 15bin olcakmış hemen alalım kaçırmayalım abiler :bekleriz: :bekleriz: :t :t

AhMeTH61

...

ramcho®

ahmet milletin zevkinden sana ne  ki böle fevri davranıyosun?

biraz daha sakin ol yaşin genç daha neler göreceksin öle yok sahibini dövsene bilmem ne gibi laflar yakışmıyor yarın foruma üye olur vatandaş a ayıp olur herkez de modifiye yapacak beyin ve cüzdan yok biraz daha sakin olmamiş der geçersin....

ama böle büyük konuşma yok bulsam da saysam bilmem ne?

AhMeTH61

Alıntı yapılan: ramcho® - 20 Haziran 2008, 18:51:10
ahmet milletin zevkinden sana ne  ki böle fevri davranıyosun?

biraz daha sakin ol yaşin genç daha neler göreceksin öle yok sahibini dövsene bilmem ne gibi laflar yakışmıyor yarın foruma üye olur vatandaş a ayıp olur herkez de modifiye yapacak beyin ve cüzdan yok biraz daha sakin olmamiş der geçersin....

ama böle büyük konuşma yok bulsam da saysam bilmem ne?
Doğrusun abi ama benim düşüncelerim bunlar az önce yazdığım mesajı siliyorum.Özür dilerim.

ramcho®

sana da bu yakişir yoksa golften başka herşeye benziyo :D

R-Line

bu konu hakkında yazmayım dedim ama dayanamadım.
abicim öncelikle burda tanımadığımız kişiler ve onların araçları hakkında yorum yapmaya, hele dalga geçmeye hiç hakkımız olmadığını düşünüyorum. kişinin kendi aracı, isterse lastiklerini söker kızak takar, bu bizi ilgilendirmez. belki biz anlarız senin demek istediğini ama herkes bir değil, farklı anlayabilir.
hadi yurt dışından araçları veriyosunuz tamam diyoruz. ama ülkemizdeki araçlar hakkında yorum yaparken biraz seviyeli olalım. burda anlatmak istediğim, kişi siteye üye olur bilmem ne falan değil, birçoğumuzun aracının resimleri ve plakaları mevcut bir şekilde size ulaşır, tatsız olaylar yaşarsınız.

mesajları silmektense konuyu iptal etmek daha doğru olur.
kızmaca darılmaca yok.

AhMeTH61

Abi ben araç hakkında yorum yaptım.Neyse uzatmayalım konuyu gerek yok.İstenilirse konu kilitlenebilir.

golf-line2

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 20 Haziran 2008, 21:04:45
bu konu hakkında yazmayım dedim ama dayanamadım.
abicim öncelikle burda tanımadığımız kişiler ve onların araçları hakkında yorum yapmaya, hele dalga geçmeye hiç hakkımız olmadığını düşünüyorum. kişinin kendi aracı, isterse lastiklerini söker kızak takar, bu bizi ilgilendirmez. belki biz anlarız senin demek istediğini ama herkes bir değil, farklı anlayabilir.
hadi yurt dışından araçları veriyosunuz tamam diyoruz. ama ülkemizdeki araçlar hakkında yorum yaparken biraz seviyeli olalım. burda anlatmak istediğim, kişi siteye üye olur bilmem ne falan değil, birçoğumuzun aracının resimleri ve plakaları mevcut bir şekilde size ulaşır, tatsız olaylar yaşarsınız.

mesajları silmektense konuyu iptal etmek daha doğru olur.
kızmaca darılmaca yok.

;)

cnr_mk1

sahibine ALLAH akıl fikir birde tofaş versin.versinki bunları tofaşa yapsında birdaha volkswagenİ rezil etmesin :( >:(