VWTR.Net Trabzon Buluşması Fotoğraflar-Yorumlar

Başlatan AhMeTH61, 18 Mayıs 2008, 17:52:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Ahmet Sınavları veremezse, Hastanede yapacaz buluşmayı sanırım... Ahmeti ziyarete ...

PoYRaZ

boztepede kemik hastahanesine geliriz artık ahmet:)

AhMeTH61

;D  ;D  ;D Ki bazılarını veremedim ama VW aşkı hepsinden öte.Sınıfı geçme olayı tamamdır.Ayın 13 ünde Atatürk Alanı(meydan) da herhangi bir yerde buluşup kimimiz arabayla kimimiz dolmuşla Boztepeye hareket edeceğiz inşallah.Rizeden üyeleri de bekliyoruz.Şimdi buluşma yer saati kimler gelecek falan ayarlayıp beklicez  :)
Söz sizde..

nizam

Alıntı yapılan: volksport - 01 Haziran 2008, 23:22:00
Adres kararlaştırılır... Zamanı yaklaştıgında mekan konusu araştırılır...  Tabii ki İstanbullu arkadaşların destekleri ile olucak bu iş.. Özleştik gibi geliyo bana... :)

Trabzon konusu dağılmasın fazla arkadaşlar... Sadece ön bilgi olarak vermek istedim yaz geldi nede olsa...  :tamamdir

+1453
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

PoYRaZ

tamam meydanda buluşalım saati dedigim gibi 15 ten sonra olsun

AhMeTH61

Abi 15.00 Biraz geç olmuyormu?15.00'da gidersek geç bi saatte döneriz.Benim Crazy BMX Projem var  ;D Onu gerçekleştirecem.Eğer mümkünse size uyan daha erken bir saatte buluşalım?

volksport

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 06 Haziran 2008, 18:23:46
Abi 15.00 Biraz geç olmuyormu?15.00'da gidersek geç bi saatte döneriz.Benim Crazy BMX Projem var  ;D Onu gerçekleştirecem.Eğer mümkünse size uyan daha erken bir saatte buluşalım?

Benim için hiçbir sorun yok... Saat sorun değil Ahmetim...

AhMeTH61

Selahattin Abi sana hangi saat uyar?

PoYRaZ

valla Ahmet işte okuldan cıkıp oraya gelecem ancak öglede okuldan cıkarın bir iki gibi gelirim trabzona

AhMeTH61

PoYRaZ

ahmet valla bir iki gibi gelirim eger benim arabalan gidersem daha erken gelirim

AhMeTH61

13.30 Herkese uygun saat o zaman bizim için.
Saat 13.30 da toplanıyoruz.
Kroki'de buluşma yeri hakkında detaylı bilgi var.

AhMeTH61

Herhangi bir problem yok değilmi ?
Zaten 3-4 Kişiyiz fire vermeyelim.
Yarın 13.30 da Genpa önünde toplanıyoruz.Numaram herkesde var herhangi bir problemde arayabilirsiniz.
Herkes makinaları alsın.3 kişi bol Caps   ;D  ;D  ;D
Bakalım karneden sonra sağ olursam kesin gelcem  ;D  ;D  ;D  ;D
Şaka bi yana hepimiz ordayız saat 13.30 Bmw tofaş fiat farketmez bulduğunuzu getirin  ;D  ;D  ;D  ;D