VWTR.Net Trabzon Buluşması Fotoğraflar-Yorumlar

Başlatan AhMeTH61, 18 Mayıs 2008, 17:52:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Ahmet kardeşim yap bakalım bi organizasyon, abilerin olarak arkandayız, destekçiniz...

PoYRaZ

volksport

13 ünde, sabah 08:00 sınavına giriyorum, ondan sonra plan neyse uyguluyoruz Ahmetcim... Pederden arabayı kapatmaya bak sen...  :D :D :D

AhMeTH61

Kusura bakmayın giremedim 1-2 hafta.Abi ben meydanda toplanalım ordan çıkalım diyorum.Size uyarsa eğer uymazsa direkt boztepe de buluşalım.Ben bir hafta daha giremiycem herhalde 5 günde 8 sınavım var  :'( Haziran'ın 5 inden sonra iyice kesinleşir herşey kaç kişi gelecek nerde toplanacağız falan.Ben elimden geldikçe davet ediyorum bir kaç vosvosun sileceğinin altına kağıt falab yazdım  :) İnşallah güzel bi buluşma olacak

Arabayı alabileceğimi sanmıyorum  ;D   ;D

volksport

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 31 Mayıs 2008, 12:03:58
Arabayı alabileceğimi sanmıyorum  ;D   ;D

Sen arabayı alma zaten anahtarları al, arabayı ben alırım...  :D :D :D

AhMeTH61

:) Plastik anahtarı var bende alıp geliim mi  :)

AhMeTH61

Pederi de alıp gelcektim ama yoğun iş trafiği el vermedi  :)

PoYRaZ

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 31 Mayıs 2008, 12:03:58
Kusura bakmayın giremedim 1-2 hafta.Abi ben meydanda toplanalım ordan çıkalım diyorum.Size uyarsa eğer uymazsa direkt boztepe de buluşalım.Ben bir hafta daha giremiycem herhalde 5 günde 8 sınavım var  :'( Haziran'ın 5 inden sonra iyice kesinleşir herşey kaç kişi gelecek nerde toplanacağız falan.Ben elimden geldikçe davet ediyorum bir kaç vosvosun sileceğinin altına kağıt falab yazdım  :) İnşallah güzel bi buluşma olacak

Arabayı alabileceğimi sanmıyorum  ;D   ;D

tamam ahmet

AhMeTH61

Şu anda görünürde 3 üyeden başka buluşmaya katılacak kaş kişi daha var?
Durumumuz nedir?

POLORİ

Bi süredir bu buşma konusunu heyecanla izliyorum.Belki bi katılımcı Rize'den çıkar da burdan buluşup geliriz diye...Ama yok galiba..Rize'den katılmak isteyen varsa  birlikte hareket edebileceğimizi söylemek isterim..

volksport

Konuyu biraz çalkalıyım, Trabzon Buluşmasından bir sure sonra İstanbul buluşması için kollarımı sıvıya bilirim ben yeşil ışık yakıyım şimdiden...  ;)

golf-line2

Alıntı yapılan: volksport - 01 Haziran 2008, 22:54:34
  Konuyu biraz çalkalıyım, Trabzon Buluşmasından bir sure sonra İstanbul buluşması için kollarımı sıvıya bilirim ben yeşil ışık yakıyım şimdiden...  ;)

adres neresi olacak eralp  k.cekmecemi b.cekmecemi :D

volksport

Alıntı yapılan: golf-line2 - 01 Haziran 2008, 23:09:40
adres neresi olacak eralp  k.cekmecemi b.cekmecemi :D

Adres kararlaştırılır... Zamanı yaklaştıgında mekan konusu araştırılır...  Tabii ki İstanbullu arkadaşların destekleri ile olucak bu iş.. Özleştik gibi geliyo bana... :)

Trabzon konusu dağılmasın fazla arkadaşlar... Sadece ön bilgi olarak vermek istedim yaz geldi nede olsa...  :tamamdir