Vw caddy mercekli far

Başlatan manimelankolipisikoz, 30 Mayıs 2008, 18:51:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

®oyal

Mercek sonradan takılan cinsten orjinal değil.Orjinal olanlarda sinyalin üzerinde yuvarlak park lambası var.

Halil Kara

Turkiye de ben de caddy nin orjinal mercekli farini gormedim.Diger ulkelerde olabilir belki ama bir fikrim yok.
Genelde touran fari takiyorlar.Hatta touran tamponu da takip on dizayn olarak resmen toruan yapiyorlar araci guzel de oluyor bence...

®oyal

Alıntı yapılan: wow - 31 Mayıs 2008, 07:59:05
Mercek sonradan takılan cinsten orjinal değil.Orjinal olanlarda sinyalin üzerinde yuvarlak park lambası var.

http://www.duw.de/Shop/DetailView.aspx?CatalogProductId=69880

hakan99

sevgili arkadaslar bende bır kac gun bı merceklı far arastırdım fakat fıyatlar 300-400 ytl tanesı touran farı yani..fıyat ucuk gelınce normal orj farına xenon uyguladım ve sonuc olarak cokta dagıtmadıgını yanı karsıdakının gozunu cok fazla almayacagını gordum o kadar paraya yazık he 100ytl ye kadar tane bulunursa merceklı far alınabıır ama ondan sonrası yuksek fıyat xenon uygulayacak arkadaslar bence bu farlarada uygulayabılırler..

hakan99

arkadaslar caddy uzunlara xenon taktıran var mı aranızda arıza ışıgı yaktıgı soylenıyo dogrumudur bılen var mı..

®oyal

Alıntı yapılan: hakan99 - 20 Haziran 2008, 01:12:36
arkadaslar caddy uzunlara xenon taktıran var mı aranızda arıza ışıgı yaktıgı soylenıyo dogrumudur bılen var mı..

Uzun fara xenon tarktırmadım gereksiz günlük kullanımda gereksinimi çok az. Arıza çıkarmadı maşallah,ama elektirikçiler ve servis bana xenon arıza çıkarttımı ? deyince şaşırdım hayır cevabımdan sonra bu kez onlar şaşırmıştı.Arıza çıkarta biliyormuş demek.

görki

selam ben qörkem yeni üyeyim bu mercekli farlar satılıksa almak istiyorum bende 2006 model dsg caddy var siyah ona takcam eğer satarsanız tel:0538-647-27-72

nizam

Alıntı yapılan: görki - 23 Temmuz 2008, 16:16:31
selam ben qörkem yeni üyeyim bu mercekli farlar satılıksa almak istiyorum bende 2006 model dsg caddy var siyah ona takcam eğer satarsanız tel:0538-647-27-72

onlar alıntı satılık değil
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

görki

görki

bulamayız mı öyle bi far

nizam

Alıntı yapılan: görki - 23 Temmuz 2008, 16:38:59
bulamayız mı öyle bi far

bulunur internetten satıs yapan sitelere bakarsan bulabilirsin
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: görki - 23 Temmuz 2008, 16:38:59
bulamayız mı öyle bi far

sahibinden.com dan bulabilirsin.fotoları ordan aldım.