1999 golf 4 arka kapıdaki hoparlörleri

Başlatan hakkan84, 28 Mayıs 2008, 21:07:46

« önceki - sonraki »

hakkan84

arkadaşlar herkese slmlar sızlerden öğrenmek ıstedıgım bısey var.99 model comfortlıne  golflerın arka kapılarında hoparlör yeri olmasına rağmen içinde hoparlör yok  bu konuda bılgı verırsenız cok sevınırım tşkler

volksport

Forumda konu ile ilgili açılmış eski konular var, lutfen konu acmadan önce yukarıdaki arama seçeneğini kullanınız..

Donanım farkı nedeni ile, kapılar standart, kolonlar ise donanıma bağlı olarak opsiyonel...

R-Line

2000 comfortlarda standart. ondan öncesi opsiyonel.

as5338

bende 2000 comf var bende her yerinde var ::)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

hakkan84

arkadaşlar arka kapılara sonradan taktırsak sorun olurmu

nizam

Alıntı yapılan: hakkan84 - 30 Mayıs 2008, 15:44:37
arkadaşlar arka kapılara sonradan taktırsak sorun olurmu

güzel bir işlemle tatminkar olur  ;)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Eldorado

Bence orijinal yaptır, oto teypçilerde oluyor. Bazı Golf sahipleri orijinalini çıkarttırıp yerine başka markalar taktırıyor, onlardan orijinalini bulabilirsin belki. Yanlız dikkat edin, hoparlörle kapının iç kısmındaki hoparlör ızgaraları arasında orijinal bir aparatı var ses dağılmasın diye, onu da kesin taktırın yoksa ses dağılır ve kaliteli olmaz sanırım.

volksport

Sahibinden.com, gittigdiyor.com gibi sitelerde orjinallerini çıkartıp satan arkadaşlar var, takip etmekte fayda var...  :tamamdir

as5338

eger almanyadan tanıdıkların var ise ebay.de var orada vw golf 4 diye arama yaptırıp kullanış ve ya ikinci el secenekleri ile güzel bir tam set bile bulabilirsin

OffLineR

Ben bir-iki ay sonra ön-arka kapılardaki orjinalleri değiştirebilirim.
Mevcut durumda idare ediyor, keyifle bangır bangır dinliyorum ama çevremden gelen baskı beni bozuyor.
Çok pis tesisat yapasım geliyor :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

hakkan84

almanyada akrabalar var onlardanmı ıstesem acaba cevablarınız ve ılgılerınız ıcın  tşk ederım eyvallah