Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO Sohbet - Sayfa 20

POLO Sohbet

Başlatan Erhan, 14 Şubat 2007, 19:01:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

samsam

Polo'da şunu diyebilirmiyiz;

96 model olduğu için yakıt ikaz lambası yok, ibre en sona dayandığı zaman 'ışık yandığı zaman XX Km yapar' mantığı varmıdır yani ibre sona dayandı bi 30 km yapar bu,  yoksa sona dayandığı an iş sakat hemen doldurmu dersiniz.
Bir hiçim ben, sıfırım..
Toplarsan etkisiz, çarparsan yutan olurum!
Bölersen sonsuz, çıkarırsan kendin olurum! Sıfırım ben, ben bir hiçim!

vw6n

İbre kırmızı bölgeye geldiğinde anlaki ışık yandı tam ölçmedim ama 40km kadar gidiyor kırmızı bölgede sona dayandıysa hemen bi bidon ara ;) benim bagajda kırmızı bidonlardan devamlı duruyor 2 kere yolda kaldım.

samsam

Bir hiçim ben, sıfırım..

samsam

Bir hiçim ben, sıfırım..

vw6n

Bagaja bass koyucam ama polonun bagajı dar diyenlere bir çözüm (6N2'ye uygulanmış ama 6N'e de olur);

vw6n

Birde şöyle bişey var bu biraz banu alkan modeli :)

buda wc modeli;
[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk92/sortie34/db_A1_THIS_IS_A_CRACKER__2_1.jpg[/img]

Erhan

kaskoyu bozmadan neler yapabiliriz?
hem tamponu boyatıp hemde ön camı değiştirsek bozulur mu? 

vw6n

Kaskoyu bozmadan 1cam değiştirme hakkı var diye biliyorum ama tamponuda kaskodanmı boyatmak istiyorsun?

vw6n

Su kabını nasıl temizleye biliriz?
İçinde yosunlaşmalar var su seviyesini net olarak göremiyorum çok zor anlaşılıyor ,denemediğim temizlik maddesi kalmadı sıvı sabun ,çif,çamaşır suyu,por çöz,hatta kezzap hiçbir işe yaramadı en son bunu düşündüm,içine biraz kum koysam suyla çalkalasam çıkarmı???

G60

Kumla çalkalamıştım ben, iyi kas yaptırıyor. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

vw6n

R-Line

bende jettanın su kabını kumla temizlemiştim.
çıkıyor ama bembeyaz olmasını bekleme.  :D

G60

Çok kötü haldeyse yenisini al, plastik parçası fazla pahalı değildir... ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

vw6n

Su seviyesi belli olsun yeter.
Tıkanma vs. olmaz inşallah çünkü su kabının yapısı bi garip ters çevirince dökülmüyor.