POLO 6N EL KITABI....

Başlatan VWci, 13 Nisan 2006, 22:14:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erhan

Servisten sipariş veremiyormusun?

VWci

vw tamircisi

selam bende teknik litaratür bilgileriyle sizlere yardımcı plabilirim sanıyorum

UuR

banada 2000 model 6n nin lazım.aslında fotokopiyle biri gönderse cok makbule gecer.

volksport

200o model 6N'inin orjinal kitapcıgı bende var sorun değil,Uur la konustuk bi şekilde halledicez ya fotokopi yapıcaz yada internet ortamına dökücem kitapcıgı.

UuR

sağolasın kardeş. :)
hoç arabayı ona göre kullamıycaz ama belki arabaya özel bilmediğim seyler vardır diye istiyorum ben kılavuzu.

volksport

Bi ara baktığımda bnm bile bilmediğim şeyler yazdığını fark ettim, Bir tane örnek veriyim mesela,Benzin kapağı eğer merkezi kilitle beraber açılmayıp sorun çıkartırsa, Bagajı açıp ecza çantası bölümünü boşaltıyosun orası benzin kapağının tam arkasına cıkıyor,benzin kapağına ait bi pim gibi bişiy var onu çektiğin anda benzin kapağın otomatik olarak açılıyor.  :D :D

Erhan

benzin kapaklarını pompacılar tak tuk vurarak kapıyorlar ayarı bozuluyor , dikkat edin.

temel2176

Arkadaşlar bana da lazım 2000 6N el kitabı. İnternet ortamına pdf ortamında atabilirsek hepimiz nasipleniriz. İnternet ortamında çok aradım ama bulamadım. Çok makbule geçer.

volksport

Halledicez arkadaslar bu işi ben üzerime alıcam ama 22 Hazirandan sonra en yakın zamanda  ::)

Gurbet eller zor....   PDF sözü veriyim. Resil olmam herhalde :D