20 Nisan 2008 SAPANCA bulusmasi, resimleri ve yorumlari...

Başlatan METiN, 20 Nisan 2008, 20:12:40

« önceki - sonraki »

cabrio63

ya arkadaşlar,ben hala o deredeyim sanki ;D atıf abi,mete abi ve tek tek adını sayamadığım herkes...hepinize çok ama çok teşekkürler...gerçekten herşey mükemmeldi...en önemlisi,birbirini tanımayan insanların bu kadar iyi anlaşabilmiş ve müthiş bir gün geçirmiş olmasıdır bence...tek üzüldüğüm olay benim ufaklığı getiremedim :( kardeşlerini göremedi :( bu aradaaaa atıf abini gti,hala GTİ...gerçekten tam spor ve heyecan verici...uzun zamandır kullandığım en keyifli araba...(benimkinden sonra ;D)

vw6n

Cihan senin portatif koltuklarında çok güzeldi laf aramızda ;)

vw6n

[IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk92/sortie34/erhan.jpg[/img]
Evet benden bukadar resimlerin hepsini yükledim test sürüşlerininde videoları var onlarıda youtube!a yükleyeyimmi?

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

vw6n

Araç sahiplerininde iznini almamlazım.
Ahbe oğuz keşke sende olsaydın :-[

Ouzoo

Alıntı yapılan: sortie34 - 22 Nisan 2008, 00:44:47
Araç sahiplerininde iznini almamlazım.
Ahbe oğuz keşke sende olsaydın :-[
malesef elde olmayan nedenlerden ötürü abi yoksa kaçırırmıyım :(
tmm ben bekliorum videolar :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

VWci

Guzel guzel cime yayilip iyicine eglenmissiniz...:) Tanidigim genclerden sadece Mehmet kardesim degismis sac stilini degistirmis.... ,-)

corrado

Alıntı yapılan: VWci - 22 Nisan 2008, 07:34:32
Guzel guzel cime yayilip iyicine eglenmissiniz...:) Tanidigim genclerden sadece Mehmet kardesim degismis sac stilini degistirmis.... ,-)

keşke gelseydin alihan.çok güzeldi gerçekten.

Alıntı yapılan: cabrio63 - 21 Nisan 2008, 23:32:15
bu aradaaaa atıf abini gti,hala GTİ...gerçekten tam spor ve heyecan verici...uzun zamandır kullandığım en keyifli araba...(benimkinden sonra ;D)

seninki kadar keyifli olması zor.
kimine kullanması dert zahmetli.sert bir araç
kimine keyifli.
beğenmene sevindim  ;)

hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

METiN

GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

METiN

GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

ramcho®

corrado_g60

Alıntı yapılan: VWci - 22 Nisan 2008, 07:34:32

abı gorusmeyelı baya bı zaman oldu valla sende gelseydın keske..
ne ankarada goruyom ne baska yerde  ozlettın ;)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

mcsahan