1965 VW Notchback

Başlatan cabrio63, 18 Kasım 2007, 12:41:06

« önceki - sonraki »

cabrio63

merhaba arkadaşlar.bundan sonra eğer sizde kabul ederseniz,her pazar,aramızdan,benim özel mesaj atacağım bi kişi,beğendiği bir vw yi burda bizimle paylaşsın...
    ben bu hafta 65 safari bej rengi vw notchback ile başladım.neden bu araçla başladığımı sorarsanız;gece rüyamda bu araçla inanılmaz keyifli bir gezinti yaptım :) motor sesi hala kulağımda sanki ve sizlerle bu aracı paylaşmak istedim.yorumlar sizin.iyi seyirler  :sevgi:

®oyal

Type 3 olarak 3 kasa şeklinde 1962-67 yılları arasında  üretilmiş  (Squareback, Fastback, Notchback)

Fastback
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/9353/1967fastbackwg1.jpg[/img]

Squareback
[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/9691/1965squarebackpf0.jpg[/img]

cabrio63

ozyy

yellow_driver

bu siteye girmeden vw lerin bazı modellerini hiç görmemişim. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

PoYRaZ

güzel üçüde cok güzel adamlar bu işi biliyorlar ne diyelim

Mk1GTI

Squareback Modeli çanakkale bigada bir tanıdığımda var ve aynı bu resimdeki gibi tertemizdi 3-4 sene önce ve bildiğim kadarı ilede daha orjinal boyası vardı üstünde...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

kaya_01

emeğinize sağlık, çok güzel makineler..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

efe06xxx

Halil Kara

Heey Maşallah, hepsi de güzel.Turkuaz renkli olan harika  :sevgi:
Teşekkürler, güzel paylaşım.

alleyesonme

Çok güzel düşünülmüş emeğinize saglık :)

mustklc

station wagon olan dayımda vardı. tabi 15 sene önce  :) çok güzel ve sağlam arabadır. motor sesi çok güzel gelir böyle tırr tırrr tırr diye
Araba binmek içindir..

mk2

selamlarr   o  maviden birde  ben kayseride   gormusdum   cok  cici  bir  araba