orjinal süspansiyonu değiştirmeden aracı yere yakınlaştırmak mümkünmü??

Başlatan DAZEONE, 09 Nisan 2008, 14:15:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DAZEONE

yay kestirme işi hiç yatmadı benim aklıma:S spor yay en iyisi ve guvenlisi bence..peki bzm arçlara gore(mk1) spor yayları nerden bulabilrz??nekadra bulurz?nekadr alçalma sağlarlar :o

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

G60

270 civarı falan sanırım. Euro falan coştu, nedir son durum bilmiyorum.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

G60

G60

mcsahan

kargoyla adresine teslim. bence fiyat olarakta hesaplı.
30-40mm alçalırsın. alternatif olarak satılık bölümünde vardı sanki arkadaşlardan biri satıyordu.

DAZEONE

tamamdır teşekkür ederim hepinize ;) mk2 alma durumları var bu aralar..mk2 işi kesinleşirse almıcam yay aksi taktirde fiyat banada uygun geldi aklıma yattı kısacası almayı düşünüyorum :tamamdir

derwish

bursayı aradım arkadaşlar helezonları sordum şuan stoklarında yok 1,5 ay sonra gelecekmiş fiyat 279 ytl (ön arka takım total fiyat) yalnız fiyat kura göre değişiyor....ilgilenenlerin dikkatine..

lostys

Alıntı yapılan: G60 - 11 Nisan 2008, 23:35:21
Bastırılmış yay?
Esneklik katsayısı diye bir olay var, yay kısaldıkça sert olmalıdır mantıken. Sen orjinal yayı kesersen, esneme katsayısında ne tür bir değişme olduğunu bilmediğinden,  zıp zıp olur çat çut vurur her yere, yüksek hızda sekersin oraya buraya uçar gider ölürsün.

oooff koptum yaa :D hocam super yorum :D