DEBRİYAJ SORUNU

Başlatan mutlu2003, 12 Nisan 2008, 13:31:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutlu2003

slm arkadaşlar bende 1997 polo classik var, debriyajı çok yukardan kavrıyor acaba bu sorun hakkında bilgisi olan var mı. teşekkür ederim

bülentt

Aynı sorun bendede debriyaj setinin değişmesini söylediler.

G60

Kaçırmıyosa sorun yok.  ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

vw6n

Eniştemin 2000polo klasik arabası var ondada biraz yukardan kavrıyo gibi benim HB nin daha aşşağıda kaçırma falan yok yapıları HB ile farklı olabilir mekanik olarak

tiamol

benim 98 de biraz yuksekten kavriyor biraz da sert debriyaj. gicirti da yapiyor ama kacirma yok. burda (belcikada) sordum setin degisme fiyati 350 euro. o yuzden degistirmiyorum. zaten arabayi 2000 euroya aldim. :) ama su gicirtiyi kesmemin bi yolunu biliyorsaniz yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.

vw6n

Debriyaj telinden olabilir gıcırtı fiyatta çok yüksekmiş 700ytl civarı yapıyor demekki adamlar servisten para kazanıyor.

tiamol

telden geliyorsa kendi yapabilecegimiz bisey varmi ne bilim yaglaniyorsa yaglamak gibi falan. varsa nerdedir bu tel  :)

mutlu2003

Alıntı yapılan: G60 - 12 Nisan 2008, 14:28:27
Kaçırmıyosa sorun yok.  ;)
yok kaçırma yok fakat ben huzursuz oluyorum

G60

Bildiğim kadarıyla kavrama noktası otomatik kendi ayarlıyor, aşşağı çekmek mümkün değil. Benim aracımda da neredeyse sonda kavrıyor, ama kaçırma olmadığı sürece bir sorun yok dediğim gibi. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ss-halo

arkadaslar polo clssıclerde asıl sorun volantadır saglıklı bır debrıyaj ıcın volantla beraber baskı balatayı da degıstırmelısınız :)

Erhan

gıcırtı balata yayından geliyosa yapıcak bişey yok, kaçırmaya başlayınca değiştirmeli yada bunu beklemeden.
pedal yada başka yerdense yağlamayı denemeli.

seaman007

poloya ilk bindiğim zamanlarda çok yukarıda kavradığı için bir süre alışamadım sonra o sorunu unutttum bile 8)

POLOMUSTİ

mutlu03- debriyaj balatanı değiştir. allah korusun yolda kalsan kim kurtarır seni. ver 400 ytl değiytir.
urfa otobanı

OZGUR.K

Debriyaj balatanın ömrü bitmek üzere olabilir.Usta daha ne kadar gidebileceğini söyledi mi?