Geri Vites...

Started by bulu55, 10 April 2008, 19:53:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bulu55

Merhaba arkadaşlar benim araç geri vitese alırken dikkatli kullanmama rağmen bazen sıyırıp gırç diye bir ses çıkarıyor. Servise sordum bu sorun poloların genel sorunu olduğunu söyledi. Bu sorunla karşılaşanınız var mı?

ozmo

hepimizde var merak etme :D :D

lamec061

POLOMUSTİ

çift debriyaj yap. bendede aynısı var.
urfa otobanı

yakkir

Evet dostum sanırım genel bir sorun arada bir bende de yapıyor.
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

mutlu2003

için rahat olsun, bir de bazen irkilme yapıyor.

ss-halo

arkadaslar polo hb lerde vıtes kolu arayıcıları sıpırallı dır ondan dolayı normal asıklı sıtemler gıbı cok saglıklı degıllerdır ozellıkle gerı vıtesde  onun ıcın tavsıyem aracınızı fazla kurcalattırmayın :)

PoloGTI

abi ilk önce 1 sonra geri yap  :tamamdir
Vw Polo 6N

rye

hemen hemen bütün pololarda var, debriyaja bas geriye al tekrar boşa al debriyaja iyi bas tekrar geri al daha rahat geçecektir....

qb5tp

İlk günlerde beni de rahatsız etmişti ama farkında olmadan, kendiliğinden nasıl bir yöntem geliştirdiysem (ben de farkında değilim) pek yapmıyor. Sadece biraz özen ve nezaket sanırım beklediği :)

Erhan

evet el alışkanlığı lazım ses yapmaz.

Ouzoo

bende bayadır duymuyorum o sesi.. alışmışım
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

seaman007

Quote from: qb5tp on 13 April 2008, 00:19:14
İlk günlerde beni de rahatsız etmişti ama farkında olmadan, kendiliğinden nasıl bir yöntem geliştirdiysem (ben de farkında değilim) pek yapmıyor. Sadece biraz özen ve nezaket sanırım beklediği :)
Acele etmeden katılıyorum

VWci

geriye gecirirken cartlatmamak icin polonun tamamen durmasi lazim  ..cunku geri vites de senkromec yok...;)