ön kemer mekanizması(6n)

Başlatan volksport, 03 Nisan 2008, 20:58:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eroldemir73

Alıntı yapılan: volksport - 04 Nisan 2008, 09:12:19
  Arka kemerlerden  hiç haberim yok, ambalajı olsa yıllarca ambalajından dururlar herhalde  :D :D :D, ama onlarda aynıdır farksız...

Arka kemer diyince kafamda hemen bir ampul yandı.. Arka kemerde mekanizma varsa ön tarafla değiştirebilirim. Herhalde uyar. ama tabi varsa.. Sonuçta onlar kullanılmıyor gibi birşey.. ama tabi onlarda mekanizma varmı hatırlamıyorum. Zira arabanın hiç arka tarafına oturmadım ki :D :D

volksport

Farketmez herhalde  dostum mekanizması, arkaları tam olarak bilmiyorum ama yay falan aynıdır herhalde,  parça değiştirebiliriz gibi geliyo... Artık araca kavusunca bende bi bakıyım duruma...

eroldemir73

Bende hafta sonu bir uğraşayım bakiim.. :-X

Ouzoo

Peki başka bir arabanın mekanizmasını takmanız mümkün değilmidir?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

eroldemir73

Alıntı yapılan: suggestion - 04 Nisan 2008, 12:09:10
Peki başka bir arabanın mekanizmasını takmanız mümkün değilmidir?
Valla ne diyeyim..
bi açıp bakmam lazıım..  ;D :D

yakkir

Sanırım klasik sorun bende de var.
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

eroldemir73

Yahu iyi ki eski model bir arabam var,
ne güzel herşeyi söküyorum, uğraşıyorum.. yapınca mutluluk duyuyorum. Ayrı bir hobi gibi oldu
Birde sıfır arabam olduğunu düşünsenize.. sökmeye kıyamazsın.. dokunamazsın... zaten herşeyi sıfır...
Ben eski model ile daha mutluyum galiba ;) mundar dermişiiim.... ;)

volksport

Arabanın lego gibi olması güzel özellikle polonun, tak, çıkar, birleştir... :sevgi:

cabrio63

Ouzoo

Alıntı yapılan: eroldemir73 - 04 Nisan 2008, 15:25:40
Valla ne diyeyim..
bi açıp bakmam lazıım..  ;D :D

Açıp bakmaktan değilde başka bir markanın yeni bir emniyet kemer gergisini alabilirsin.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

6N4857705C941 "Sol emniyet kemeri"  diye geçen parça geçen seneki fiyatı 360 ytl  :t

eroldemir73

Alıntı yapılan: suggestion - 04 Nisan 2008, 16:57:25
6N4857705C941 "Sol emniyet kemeri"  diye geçen parça geçen seneki fiyatı 360 ytl  :t
Ben bir açıp bakayım :-\

®oyal

6N4857705C941 xxxxxx
          "         B41  miş  425ytl

Ouzoo

6N4857705C 941 Sol emniyet kemeri
6N4857706C B41 Sağ emniyet kemeri
425 güzel fiyat :t