Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
RED RABBIT :) - Sayfa 2

RED RABBIT :)

Başlatan METiN, 28 Mart 2008, 11:07:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

METiN

saolun arkadaslar, simdilik hobby amacli aldim, arac olarak kullanmayi pek dusunmuyorum, en azindan simdilik, aksamlari ve haftasonlar sakin zamanlarda turlamak icin kullanacagim, cok uzun zamandir hevesim vardi buda ilk motorum oldu, insallah Allah icinde motor sevgisi olan her arkadasimada bundan nasip eder :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

fay78

METİN KEBAP LAHMACUN SALONU :d
''AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE  ™  sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'Lİ....

http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_680654231.jpghttp://img393.imageshack.us/img393/2523/index3pq0.jpghttp://img408.image

cnr_mk1

hayırlı olsunn.gercekten cok tatlı bi davsann abicim...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)

vw t4 2000

hayırlı uğurlu olsun metin arkadaşlara bende katılıyorum aman dikkatli kullan ve ne olursa olsun kasksız kullanma istanbulda kaç ay kullanmak mümkün olur bilmiyorum ama biz antalya da daha şanslıyız. eski bir motorcu olarak kazasız ve belesız kullanmanı dilerim.yamahanın scooter olarak en güzel modeli ama 2 zamanlı olduğu için biraz fazla yakar

vw t4 2000

cem metin haklı bencede cbr 125 almaktansa scooter almak daha mantıklı çünkü şehiriçinde vitesli motor çok rahat olmuyor gerçekten

escocem

abi ben otomatik sevmiyorum vitesle uğraşıcam istediğim zaman devir saatini görücem virajda yatarken kafam rahat olucak falan filan.motorla bir kere düşrüm oda bws idi saklıkentten inerken sanırım ondan dolayı scootera antipatim var :)

Tholl-ga

oowww bws 100 torq u falan çok ii dir

ama gilera runner 180 ve 200 ü daha çok severim :=)

maaşallah metin kazasız belasız

Ouzoo

Valla ben arkadaşımın mondial 250 lik yalandan chopper ını kullanıyorum bakıyorm çekiş mükemmel basıyorum sonuna kadar ibre olmuş 80-90 ne iş anlamadım  :t
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

METiN

Sagolun arkadaslar, zevk iste, aldım bir hevesle, insallah sonradan pişman olmam, bunu tamamen keyfi aldıgımı yeniden belirtmek istiyorum, günün kalabalık trafik saatlerinde binmek gibi bir düsüncem yok, daha cok yazın ist.un bos oldugu günlerinde pazar günleri filan ist. gezisi icin düsünüyorum, bakalım hayırkısı, önce bir ehliyeti cebe koyalım :)

mcsahan

metinim, a-2 ehliyet bende almayı düşünüyoum.
araştırdın mı hiç? kaç para ehliyet masrafı :)?

METiN

baba, ehliyet icin fiyatlar 150-250 ytl arasında degisiyor, 40 ytl saglık belgesi icin, 35 ytl kayıt masrafı, sonra 40 ytl sınava giriş icin harc diye biliyorum, sonrada ehliyet kart masrafı :) gittikçe gidiyor valla Mete :)

corrado

amca hayırlı olsun.güle güle kullan.
istanbulda aman dikkat derim.
gerçi sen keyif amaçlı trafik musait olunca kullanacaksın herhalde.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

GolfGti16VMk1

Hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin. Az yakar çok kaçar ne güzel :D
Volkswagen Motorsport