Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
triger kayışı

triger kayışı

Başlatan bedisfatih, 17 Mart 2008, 11:16:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bedisfatih

Arkadaşlar merhaba, herkese kolay gelsin...

Bir sorum olacak...

Arabanın triger setini değiştirmek istiyorum. Bazı arkadaşlarım o arabalarda kayış yok zincir var gibi bir laf ettiler. Acaba bu doğrumu? (2004 polo comfortline)

Birde komple triger seti fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşım varmı?

Teşekkür ederim. :)

degauss

2000 Polo Trendline benim arabada kayis var. Bende degistirmek icin fiyat almistim ancak henuz degistirtmedim. Servis 700 YTL civari bir para cikardi. Sanayide ustaya gittigimde oda 450-500 civarinda bir fiyat cikarmisti (bu fiyatlara yedek parca ve ustalik dahil). Bir ara degistirtcem bende ama daha zamani var.
2000 Polo 6N2 --> 2012 Polo 6R

bedisfatih

Ben komple sete 300 işçilik 130 fiyat aldım. Ama internetten triger kayışı diye arattırdığımda 30-35 ytl fiyatlarda görebiliyorum. Biraz kafam karışmadı desem yalan olur. :(

degauss

Alıntı YapBen komple sete 300 işçilik 130 fiyat aldım. Ama internetten triger kayışı diye arattırdığımda 30-35 ytl fiyatlarda görebiliyorum. Biraz kafam karışmadı desem yalan olur.

Yanlız triger kayışı değişimi takım halinde yapılıyor, sadece triger kayışı değil, bunun yanında v kayışı, rulmanlar, v.s. parçalarda değişiyor. hatta benim aldığım fiyatta buji, hava filtresi falanda vardı hatırladığım kadarıyla. yani komple bi 90000 bakımı gibi.
2000 Polo 6N2 --> 2012 Polo 6R

ss-halo

mrb arkadasım aracında trıger kayısı var yaklasık malzeme fıyatı toplam sekız parcadan olusan bırset 360 ytl artı işcilik

asimomoto

poloclassic 2001 akl motor triger kayışı 25ytl
devirdaym gergimakarası v kayışı bilya işçilik boğaz kelebeği temizleme ve adaptasyon yağ değişimi hepsi 400 ytl ye mal oldu bana bostancıda aksaray a gidip boşuna parça fiyatı almayın (anadolu yakasında oturanlar için) bana aksarayda yağ ,kelebek,işçilik hariç 280 ytl çıkardılar yağ 10000 lik:65 ytl (arasanız daha ucuzada bulursunuz)..

tiamol

trigeri degistirirken su pompasini da degistirin arkadaslar

seaman007

1 ay önce değiştirdim 310 ytl ödedim aman sente ayarına dikkat çok önemli !

freedom

benim polo 58 binde şu anda ama 10 yaşında acaba değiştirmek gerekiyormu serviste değiştir mek lazım dediler 4 yıl mış yıl olarak. 340 ytl de fiyat verdiler bana.

seaman007

Evet kayışın ömrü 60000 km yada 4 yıl malum soğuk sıcak durumları lastik nede olsa riske girmeye gerek yok zararın neresinden dönülürse kardır

tiamol

fabrika cikisi kayisin omru 90.000 km diye biliyorum. triger- vantilator kayisi- su pompasi - bilya degisimi 300 euro (belcikada)

qb5tp

Yetkili servis 6n2 için trigeri de kapsayan 90 bin bakımına +-1000 ytl istiyor

POLO

kayış para değil,para yapan işçilik,kayış dayco marka takıyorlar 3040ytl birşey,ama işçilik,devirdaim pompası,antifiririz vs 6n lerde 280-300YTL arası,çift egzantrik pololarda daha pahalı

bedisfatih

arkadaşlar arabam 2004 model ve 75 binde triger kayışını değiştirmem gerekirmi? servise sorduğumda vw ' lerde triger kayışı 90 bin km'de değişir dediler. Bir başka serviste değişse iyi olur diyor. Şu sıralarda da masraftan kaçınmak istiyorum. Acaba sizce değiştirmelimiyim yoksa 90 binimi beklemeliyim.?    :-[