Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 144

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Alıntı yapılan: G60 - 29 Mart 2008, 23:10:41
Apaçiyim ezelden gönlüm geçmez güzelden

:D :D :D

Onu zaten biliyoruzda...

Plastik kapı kolları bi gün elimde kalacağına bunları kullanırım daha iyi. Resimde durduğu gibi de değiller, Golf 4 gibi gayet şık oldular. ;)

Osman elinde kalmaz senin sen golfune gözu gibi bakan adamsın, bu arada golf4 gibi şık oldularda araç golf 4 değil...

Neyse Hayırlı olsun...

mcsahan

Apaçiyim ezelden gönlüm geçmez güzelden.

hepimiz apaçiyiz, hepimiz komançiiiyiiz :D

AhMeTH61

;D ya Eralp abi muhalefet olma Allah aşkına adam yapmış demek ki.Kapı açık galiba o kapı kolunun olduğu resimde ondan öyle görünmüş olabilir.İçerden daha güzel görünüyodur.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ramcho®

zaten vakif kurcam jetta severler vakfı jantları beleşe gelcek :D

AhMeTH61

Osram ampül taktım.Belki bi far olur diye ama fazla bi değişme yok.Çok ufak bi parlaklık var.Hazirandan sonra Xenon inşallah  :)

Ouzoo

Alıntı yapılan: G60 - 29 Mart 2008, 23:16:20
Belki "Cabrio MK3.5 front" olur.
Osman gönlüne sindiyse hayırlı olsun bende pek tutmadım kapı kollarını..Jantlar 10 numara fakat aleti biraz basarsan gösterecek kendini..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ramcho®

nizam

bugun bi tane opel senatör gördüm 3.0 i 24v  :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

candour2

bu ara bişiler var herhalde anlayamadım bugünde devirdayım ve müşürü deiştirdim ....

®oyal

Caddy ye balans ayarı yaptırdım 20 ytl.

AhMeTH61

cabrio63

benzin deposunun şamandırası ile aramızdaki sorunu çözdüm,söktüm güzelce temizledim,sızdırmıycak şekilde 404 ile yapıştırdım taş gibi oldu :tamamdir arka koltuğu yatıran yandaki çekme lastiği kopmuştu oda aradan çıktı bugün... :sevgi: