1980 gls 1.3 benzinli

Başlatan nihat, 01 Şubat 2008, 01:03:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OZGUR.K

www.imageshack.us sitesine gir.
'' browse''  bölümüyle  yayınlayacağın resmi seç ve '' host it''  e tıkla.
Yeni çıkan ekranda '' hotlinks for forum 1'' yazan yerin yanındaki kutucuğun içindekileri burda mesaj yazdığın yere kopyala ve gönder.

nihat

Firestarter

Maşallah. Rengi fıstık yeşili, kendisi de fıstık. :) Allah kazadan korusun.

nihat

Teşekkürler şimdi oldu.Olmuşken biraz fotoğraf koyayım.

golf-line2

gercekten diri duruyor kapı cizgileri yerinde gibi

golf-line2

Alıntı yapılan: Firestarter - 26 Mart 2008, 21:32:34
Maşallah. Rengi fıstık yeşili, kendisi de fıstık. :) Allah kazadan korusun.

:tamamdir

nihat

nihat

Arkadaşlar jant kapağı uyduruk.Daha iki gün önce taktım. Biraz sprey boya ile kararttım. Yoksa fena halde parlıyordu.Ama orjinal jant kapağı bulursam(bir tane eksiğim var) bunları çıkartacağım.

cabrio63

jant kapakları şaka dimi ;D hiç takma daha iyi :tamamdir

nihat

Pek anlayamadım. Şu anda üzerinde bulunanmı yoksa orjinal olanmı? Siz hangisini takmamı önerirsiniz? İlginize teşekkürler.

cabrio63

üstündekiler tabii ki de ;) inan orjinal saç jantlar daha iyi durur,forumda kime istersen sorabilirsin,herkes aynı şeyi sölicektir :)

fatih_06

araba güzel maşallah allah kaza bela vermesin jant kapaklarını sök bencede benim arabadada vardı parlak parlak cıkardım kendi jantları daha iyi :tamamdir

OZGUR.K

Adıyaman'da  sanırım bulabilirsin  diye düşünüyorum VW cant kapaklarını....4 tane ,cantının ebadlarına uygun VW cant kapağı alabilirsin..Polo veya Skoda tarzı VW armalı güzel orijinal cant kapakları var.Güzel de yakışıyor bunlara.Ya da hiçbişey takma,sadece cantlar da güzel durur.En azından üstündeki kapaklardan daha orijinal dururlar.

neco_ua

II'den ötesi yalan.