Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo'ma Digiturk Anteni Düştü.

Polo'ma Digiturk Anteni Düştü.

Başlatan ozmo, 25 Mart 2008, 13:53:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozmo

Dün geceki fırtınada benim polo'nun üstüne digiturk anteni düşmüş sabah farkettim polis çağırıp tutanak tutturduk digitürk'ü aradım bakalım hasarı alabilecekmiyiz allahtan tek tesellimiz bir insanın kafasına düşmedi bu lanet anten.

saydam

geçmiş olsun, umarım öderler zararı :(

VWci

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

istanbulos34

Geçmiş olsun hocam umarım hasarın digiturk tarafından karşılanır..
pOWERED by istanbuloSSS

ozmo

sağolun arkadaşlar sabahtan beri kapışıp duruyoruz adamlarla az önce tutanağı almaya gittim ifade verdim şikayetçi oldum bakalım öderlermi kaskodanmı alırız göreceğiz.

Ouzoo

Digiturk ten alabilirsin aslına.Fakat şöyle bişeyde var o iş çok uzar firma ısrarcı çıkarsa.Bunu bağlayan servise sorumluluğu itebilir, veya ev sahibine veya apartman dan kaynakklanan bi hata olabilir.Bakalım bende merak ediyorum ne sonuç çıkacağını.Hani özel bi alan içinde oluş olsaydı(alışveriş merkezi, benzin istasyonu, paralı otopark vb) mali mesuliyet dosyası açtırabilirdin ama bu şekilde onu açtıramassın
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

®oyal

Geçmiş olsun.Caddy de dün ki fırtınadan nasibini aldı,ince uzun çalı veya dal sürtmesi ile oluşan çizikler oluştu ben kimi şikayet edeyim. :( :D

ozmo

Alıntı yapılan: suggestion - 25 Mart 2008, 14:09:39
Digiturk ten alabilirsin aslına.Fakat şöyle bişeyde var o iş çok uzar firma ısrarcı çıkarsa.Bunu bağlayan servise sorumluluğu itebilir, veya ev sahibine veya apartman dan kaynakklanan bi hata olabilir.Bakalım bende merak ediyorum ne sonuç çıkacağını.Hani özel bi alan içinde oluş olsaydı(alışveriş merkezi, benzin istasyonu, paralı otopark vb) mali mesuliyet dosyası açtırabilirdin ama bu şekilde onu açtıramassın
Uğraşıyorum bakalım nasıl olacak işin kötüsü hangi apartmandan düştüğüde meçhul bölgenin servisi gelip bakacak nereye ait diye 10 güne kadarda sanırım savcı ifadeye çağırır uğraşıp duracağız ben digitürkten zengin değilim bir taraftanda sigorta birliğini araştırıyorum bu tip durumlarda ödeme yapıyormuş diye duydum kısmet hangisinden alırsak artık.

cinfizz

Geçmiş olsun.Atakentte oturuyordunuz sanırım.Bende orda oturuyorum.Sabah işe giderken baktım her taraf kiremit.Hatta bir arabanında üstüne düşmüştü,sahibi henüz görmemişti araba öylece duruyordu tavanı delik vaziyette.Böyle durumlarda masraf nerden karşılanıcak acaba bende merak ediyorum.

vw6n

lamec061

geçmiş olsun arkadaşım, inşallah en yakın zamanda zararını digitürk ten karşılarsın. karşılaması da lazım. o antenleri takarken iyice sabitlemeleri gerekiyor. hata kesinlikle digitürk te !!!