Passat 1.8 20v . Azcık oynanmış :D

Başlatan muratcantona, 19 Mart 2008, 21:13:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muratcantona

Kicker ve Alpine düzenli bi ses sistemimde mevcuttur :D
Muratcan Karabıyık
Istanbul

volksport

Kazasız Belasız, iyi gunlerde kullanın, İyi Forumlar...

muratcantona

Muratcan Karabıyık
Istanbul

golf-line2

kazasız belasız kardeş orj bir makinaya benziyor 20v olmasıda cok keyif wericidir

HellHound

Ouzoo

Hoşgeldin.Ben derimki yarınki ilk işin ledleri sökmek olmalı vw i bozar böyle şeyler..Aracın çok güzel onun dışında.Birde imkanın olursa alımlı ve sade bi jant gayet şık gösterecektir aracını.Kazasız belasız keyifli sürüşler
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Halil Kara

Aramiza hosgeldin.Masallah arac guzel gorunuyor.Bence de ledler biraz abes olmus.Guzel degilmi dersen guzel ama olmasa daha iyi olur :)
Gule gule kullanasin insallah.

muratcantona

Heepinize teşekkür ederim . JAnta girmiyorum çünkü yazın araba değişcek . Ledlerede gelirsek kendi icadım :P yani kendim yaptım ilk onları pek sökesim yok oyüzden :D
Muratcan Karabıyık
Istanbul

Firestarter

Hoşgeldin. Allah kaza vermesin. Sana şöyle güzel bir "mk1 gti" iyi gider aslında, bunlarla hiç uğraşma. :)

muratcantona

Alıntı yapılan: Firestarter - 21 Mart 2008, 01:40:33
Hoşgeldin. Allah kaza vermesin. Sana şöyle güzel bir "mk1 gti" iyi gider aslında, bunlarla hiç uğraşma. :)

abi saollasın :D çok eski ama :D ben  şimdi eylülde değiştiricem . A5 almayı planlıyorum  :sevgi:
Muratcan Karabıyık
Istanbul