Davsan 1.7 dti yeni resimlerle

Başlatan METiN, 05 Kasım 2007, 21:57:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

METiN

Halilcigim aslinda araba cok temiz haldeyken tamponlarin siyah olmasi bence cok daha hos duruyor, birde araba sokakta duruyor, park problemide cok fazla, o sebeplede siyah birakmakta kararliyim ama belli bir muddette gectikten sonra degisiklik adina boyatabilirimde :) tesekkurler yorumlarin icin kardesim :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Ouzoo

Cumartesi gecesi siyah yan ayrıntıları yakaladım.Valla 10 numara olmuş Metin abi çok orjinal görünüyo.Çok değiştirmiş aleti.Kazasız belasız abim.Foto yok :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

METiN

Eyvallah Oguzcugum, evet güzel oldu, önlerede angel yada siyah zemin far düsünüyorum ama bu sıralar baska düsünceler var kafamda o sebeple projeyi yatırdım biraz :) alet istedigim sekle girdi sayılır, gerisi cokta mühim degil :) begenmene sevindim acıkcasıda :)

Ouzoo

Aslında corsaların orjinal mercekli farları çok güzel.Siyah zamin olsa tadından yenmez.Ama siyah taban olsun diye sonar angeı  alıcam dersen al fakat angel halkaları bağlatma abi :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mantaR

metin abi bize çok gelio sonradan bağlanan angel halkaları sürekli bozuluyor hbrn olsun ;)

METiN

biliyorum arkadaslar, saolun bilgiler icin, zaten beni az cok taniyorsunuz, ya orjinal olcak yada hic olmayacak, oyle far actirip icini boyatmam, icine halka felan hic takmam, bi internet sitesinde direk siyah tabanli orjinal farlari gorunce heves ettim fakat arabaya birseyler yapma fasli bitti :)

simdi moturuma birseyler yapmaya baslayacagim, ailemin yeni ferdinin resimlerini insallah en kisa zamanda paylasacagim sizlerle :) kucuk bir moturum var artik benimde :) BWS100 YAMAHA :)

METiN

METiN

Güncel yaaa, banada yazın yorum arkadaşlar :)

golf-line2

Alıntı yapılan: METiN - 03 Ağustos 2008, 01:14:48
Güncel yaaa, banada yazın yorum arkadaşlar :)

way metin abim hortlatmışsın yine konuyu  ;D :D

napıosun nasılsın?

vw6n

Vw forumunda Opeli için yorum isteyen tek insan metin abi :D ;D :D

METiN

:) canım sıkıldı valla Kadir hortlattım konuyu :) biliyosunuz ne kadar opele bınsekte vw.cilik ruhumuzda var :) ileride bir Tuareg patlatırız insallah sayısalı vuralımda :)

cabrio63

Ouzoo