Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 136

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Kaplumbağa hızında zımpara yapıyorum. Daha 1 tanesi bitti sayılır. :)

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Tholl-ga

kolay gele osmanım :)

bende yarın enkeileri takıcam üşenmezsem :)

nizam

kolay gelsin osman hızlan biraz yoksa öbürlerinin satısa mı ayak asıyorsun... ;)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

yakkir

Bir güzel cilalı şampuanla yıkadım , ön konsol ve kapı yanlarındaki plastik aksamları badem yağlı deri ve plastik koruyucu ile güzelce parlattım arkasındanda oto parfümü ,mis gibi oldu.Yağmur var ama neyseki arabamı koyduğum garaj yerinin üstü kapalı.Yarın hava yağışlı olmazsa yaşadık 1 hafta kadar idare eder.
Geçen ay boya koruyucu cila yapmıştım zaten güzel parladı dış etkenlerden oldukça koruyor cilalı şampuanla da bu etkisini epey devam ettiriyorum.
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

AhMeTH61

mcsahan

mahalleden daha güvenli olan fabrikadaki garaja bıraktım.
artık mahallenin bebelerinin gazabından kurtuldu :)
bakınız başında gardiyanda bulunmakta :)

nizam

abi bu o teknik arıza olan köpek mi... ;D

Yunus EMRE

mcsahan

yakkir

Alman arabaya Alman bekçi rotwaller olayı ha süper
,

nizam

Alıntı yapılan: yakkir - 03 Mart 2008, 18:59:24
Alman arabaya Alman bekçi rotwaller olayı ha süper
,

usta o hırsızlara saldırmıyor biraz dengesiz güvenlik görevlisine saldıran bekçi köpeği mi olur pisikolojisi bozuk hayvanın deli... :D

Yunus EMRE

G60

Kuzuyu yıkadım iç dış, peder de su tuttu saolsun. :)

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

yakkir

Hocam öyle bol keseden  hortumla kullanma suyu.Bak yine yağmu yağmıyor gene Ankarada susuz kalırsınız yazın sonra.Ondan sonra Melih Gökçek gibi iki ayağını bir kovaya sokup duş alır kovada biriken suyuda tuvalete dökersin karışmam bak( Adam amma yalan atmıştı yahu)  ;)

ramcho®

felixmurd3r

bujilerin içine kaçan suyu temizlemeye çalıştım ama hava tutmak lazım olduğunu anladım. hareket ettiremediğm için gün boyu plastik aksamı parlattım. tek toz bırakmadım. sevdim okşadım :)