arabanın yeni jantlı hali arkadaşlar bi bakın bakalım;)

Başlatan srcglb, 08 Mart 2008, 18:56:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Firestarter

Bende giderim cumartesi akşamları ama bugün gitmedim. Genelde yazın hava güzel oluyor, bizde oralarda oluyoruz.

nizam

Alıntı yapılan: Firestarter - 08 Mart 2008, 20:19:49
Hayırlı olsun, güzel jant. Bu arada S virajında da foto almışsın. Bizim mekan oralar.  :)

istanbulda en garanti bildigi yer ibonun s virajı, jantların hayırlı olsun kardesim
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

PoloGTI

Hayırlı olsun ,Gülegüle kullan abicim, kazasız belasız  :)
Bi abi bu jantı takardım demişti bence bu renge gitmiyor.
Lacivert renk Golfüm olsa bende onu takardım  ^-^
Vw Polo 6N

srcglb

ersan saol kardeşim..;)bu jant bu renge değil bu arabaya gitmiyo zaten bence

Ouzoo

Hayırlı olsun Sercan keyifli sürüşler, bence fena değil jantlar ama eskilerinden 10 kere güzel :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Tholl-ga

maaşallah güzel olmuş
ama arabann biraz alçalması lazım..jant ve lastik ölçülerini söylermisin?

nsshakernc

Bence hoş durmuşşş.Aracın rengi çok güzel.Bu renk mk4 golflere çok yakışıyor

srcglb

tolgacım alçalma konusunda haklısın düşünüyorum zaten.jantlar 17cms jant.lastikde ona göre yani tam bilemiyorum...

cabrio63

bence eski jantlarında fena diildi,bunlarda güzel güle güle kullan...

yakkir

Alıntı yapılan: wow - 09 Mart 2008, 07:40:51

:tamamdir

Böylede olabilirdi.
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/buda-benim-oglum-yeni-jant-ve-yay-t4409.0.html
Bunlarda benim fikrim.
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/9066/fotoraf0011ci5dy8.jpg[/img][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/1126/fotoraf0011ci51lm9.jpg[/img]

İşte bu jant daha güzel durmuş bencede, ne ince nede kalın.Tabi neticede zevkler ve renkler tartışma götürmez arkadaşımız SRCN ,sağlık dolu günlerde kullansın
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

METiN

Sercan kardes, sakın kızma ama bencede eski jantların daha kaliteli duruyordu, simdi birsürü laf sayıcam ama yanlıs anlama, bu jant herseyden önce taklidi bol olan bir jant, taksicilerde bile bi dünya var bu modelden, ben olsam bunların yerine rs4 jantı takardım 18 inc, yılan gibi olurdu araban, sadece kendi düsüncelerim, asla kırılma söylediklerime, güle güle kullan...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

umutsertan

Alıntı YapSercan kardes, sakın kızma ama bencede eski jantların daha kaliteli duruyordu, simdi birsürü laf sayıcam ama yanlıs anlama, bu jant herseyden önce taklidi bol olan bir jant, taksicilerde bile bi dünya var bu modelden, ben olsam bunların yerine rs4 jantı takardım 18 inc, yılan gibi olurdu araban, sadece kendi düsüncelerim, asla kırılma söylediklerime, güle güle kullan...

Metin Abinin dediğine ek olarak;

Sercan kardeşim, bence iki jant ta güzel. Yay olayına girdiğinde bence daha kaliteli ve güzel bir görünüm elde edeceksin. Araba bu haliyle sanki asılı duruyormuş gibi. Yapılan photoshop ların hepsinde camurluk ile lastik arasındaki boşluk minimize edilmiş ve haliyle güzel duruyor. Dediğim gibi yay ile güzel olan araban dahada güzel olur.