Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum ) - Sayfa 17

Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Başlatan GolfGti16VMk1, 22 Nisan 2007, 00:11:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

Elektrik açısından bi sorun olmaz Şarj dinamom ve aküm çok iyi :)
Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Yeni görüntüler.

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

saydam

çok güzel olacak inşallah :sevgi: :sevgi: :tamamdir

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

ramcho®

kazasız belasız maşallah..

golf-line2

selcuk buna inş. nikelajlı tamponları gömeceksin..  cok hoş olacaktır gti karlıkla uzun tip olan

GolfGti16VMk1

Metal tamponlar aldım fakat siyaha boyamayı düşünüyorum . İlk başta biraz krom kullanırım zevkimi alana kadar. Ön spoiler var evet..

Hayırlısı inşallah temiz bi Golf1 çıkarıcam.
Volkswagen Motorsport

golf-line2

inş. tertemiz olacak

GolfGti16VMk1

İnşallah. Ustalar heykel traş nasıl olur öyle özen gösteriyolar sağolsunlar bende onları çok ateşliyorum. uydurma kaydırma iş olmuyor zaten öyle bişey yapmam ben . Keşke 15 16 yaşımda olsaydım diyorum 2 senede çıksa da hiç sorun olmazdı ama Ben Golf1 siz duramam ondan işler çok prof. olmasada beni tatmin edecek inşallah olmadığı yerde bi dahaki kış yine sökerim yine yaparım . Herkese Sevgiler saygılar.Bu arada bu projede iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim. Telefon mail sms lerle bilgi almaları bile çok hoşuma gidiyo yarışma programı gibi oldu yaa Golf1 i destekliyorsanız xxxx i tuşlayın gibi  :p  8) :D
Volkswagen Motorsport

G60

Nazar boncuğunu takarız inşallah ellerimizle gelecek ay. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GolfGti16VMk1

İnşallah Osmancım yetiştirmeye çalışıyorum :)
Volkswagen Motorsport

TİMUR

tek çatlak ben değilim yani süper olmuş camurluklar çok güzel bende yaptırmak istedeim ama geç kaldım:D :D :D :D
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V