White Angel - Gündüz Çekimleri - Kazadan Sonra

Başlatan umutsertan, 05 Mart 2008, 16:44:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Halil Kara

Evet buda cok guzelmis.Hepsi birbirinden guzel.Yeterki 5 kollu olsun :)
Benim tavsiyelerimde bunlar olsun:
Hitkosei:

umutsertan

Abi ikinci sıradaki on numara  :tamamdir  içim gitti vallahi  :sevgi:

Oğuz logosuz panjur durumun ne ? benim için bir araştırma yapılıo şuan lazımmı sana ?

Ouzoo

Alıntı yapılan: umutsertan - 06 Mart 2008, 13:19:49
Abi ikinci sıradaki on numara  :tamamdir  içim gitti vallahi  :sevgi:

Oğuz logosuz panjur durumun ne ? benim için bir araştırma yapılıo şuan lazımmı sana ?

Abi şu anlık attım bi köşeye panjuru flm
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Firestarter

Fatih nerdesin? Bak burada seni ilgilendiren bir şeyler çıktı.  :)

PoloGTI

Umut abi bi kaç jantta benden olsun  :)
Orjinal hali

Keskin KT4 [FotoShop]

Keskin KT5 [FotoShop]
Vw Polo 6N

umutsertan

Kardeşim benim  :sevgi: seviyorum seni ellerine sağlık Jantların hepsi harika fakat 1 ve 2. sıradakiler mükemmel durmuş tabi şöyle bir detay var polo siyah ve jantlar çok yakışmış benimki beyaz  :D

Ouzoo

yanlış yazdım sorry :)

PoloGTI

Alıntı yapılan: umutsertan - 07 Mart 2008, 10:37:17
Kardeşim benim  :sevgi: seviyorum seni ellerine sağlık Jantların hepsi harika fakat 1 ve 2. sıradakiler mükemmel durmuş tabi şöyle bir detay var polo siyah ve jantlar çok yakışmış benimki beyaz  :D
hımm yani Beyaza yakışmaz diosun  :bekleriz: :bekleriz:
Vw Polo 6N

umutsertan

Ersancığım yakışmış be  :D bak kararsız kalıyorum iyice ben  :o bu jantın markası nedir BBS gibime geldi

PoloGTI

Vw Polo 6N

Ouzoo

Sevgili Mete abim dediki bir zaman;

Alıntı yapılan: mcsahan - 11 Şubat 2008, 09:43:14
kt4 sanırm pik dökümden yapılmış :D
poloya takacaksan, performansını düşüreceeğpi kesin,
bbs den vaz geçme

Ona güveniyorum, kt4 bitti orda benim için  :D :tamamdir