Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf III Karışık Fotoğraflar! - Sayfa 8

Golf III Karışık Fotoğraflar!

Başlatan G60, 06 Haziran 2007, 03:19:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Far kaput panjur fiyatı mı aldın? Yazsana merak ettim. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Bugia35

455ytl (kaput boya masrafları harıc) ıstedıgım an getırtıp montajıda yapacak. sen ank. parcaları arastırdın mı ?

G60

Hepsi komple 455?
Kaputu çıkma denk getirmek lazım, çok daha ucuz olur. ;)
Ben hiç fiyat sormadım, Cumartesi sorarım belki.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Bugia35

tmm senden haber beklıyorum ok! fıyat bana gore iyi gibi geldı. rakam kesın bu yanı..

Bugia35

[IMG]http://img512.imageshack.us/img512/1959/bild180sd3.jpg[/img]                                               

Bugia35

cabrio63

G60