problemime yardım

Başlatan as5338, 19 Kasım 2007, 08:36:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

as5338

merhaba arkadaşlar
dün normal bir yokuştan aşagı inerken bir araca yol verirken fren yaptım sonrasında direksiyonum sertleşip döndürmez oldum sonrasında aracı parka aldığımda stop etti ve dörtleri yaktım onunla birlikte akü lambası yandı sonrada kapatıp çalıştırdığımda bir sorun yoktu sizne ne olabilir ne yapabilirim. :(

roninblack

Akünün ömrü bitiyor dostum.
it is a good day to die...

as5338

dışarıdanmı alayım
yoksa servisinden orj mi alayım

as5338

birde nasılsbir akü almalayım
ve değiştirirken nelere dikkat etmek lazım amperi ne olmalı
fiyat aralığı nedir acaba

®oyal

akünün üzerinde bir mercek var yeşil yada mavimsi bir renk var ise yeterli sarımsı ve açık bir renkte ise bakımı veya yenilenmesi gerekli.servise gerek yok oto elktirkçiler, oto lastikçileri hatta kimi oto aksesuarcılarda bile temin edilebilir. üzerindeki amper değerleri ile eş değer olmalı.

roninblack

Ama genede bi oto elektrikci görsün. aküden olmayada bilir. şarj dinamosu falanda olabilir.
it is a good day to die...

®oyal

Dr_EmrE

akü bence birden bire bitmez  :-\ Şarj dinamonu bi göster istersen..
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

wroxyy

ya işte bu sorun arkadaş ne guzelde açıklamış. banada ole oldu akü işareti yandı direksiyon kilitlendi. aküyü daha 1 ay once aldım. sizce şarj dinamomusudur? ayrıca benim onceki akude anıden bitmişti yani arabayı biraz zor çalıştırdım. yola gittim stop ettim. ediş o ediş bidaha çalışmadı.

as5338

benim aküde ve sarj dinomosunda bir şey yokmuş ama bir daha olmadı dikkat edecem biraz daha olursa nasıl olduğunu anlamak için

erdem2179

çalışan arabanın aküsü bitmez bitse bile anlayamazsın stop ettiğinde çalışmaz bıçak gibi kesilir biter senin sorunun akü değil arkadaşım
Mk3 gti

yellow_driver

eynen ketılıyorum. araç çalışırken elektiriği şarj dinamosundan alır, yani akü ile işi olmaz.  :tamamdir

R-Line

Alıntı yapılan: erdem2179 - 04 Mart 2008, 01:00:19
çalışan arabanın aküsü bitmez bitse bile anlayamazsın stop ettiğinde çalışmaz bıçak gibi kesilir biter senin sorunun akü değil arkadaşım
kesinlikle katılıyorum :tamamdir

zlothann

arkadaşım debriyaja basma zamanını geciktirip aracı stop ettirmiş olabilirmisin.