Kaza

Başlatan umutsertan, 03 Mart 2008, 11:19:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Alıntı yapılan: umutsertan - 03 Mart 2008, 12:48:08
Sağol kardeşim benim aynen öyle cana gelmesin ;)
Çıta işi ne oldu Oğuzcuğum  :D
abi sordum o bayana bilmiyor, ilgili kişiyi buldum çıtaları açık olarak toptancıdan almış, kırpmış, törpülemişte yapmışlar.Yerini öğrenicem konuya güncelim merak etme haber çıkar yakın zmnda  :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

volksport

Geçmiş olsun Umut, Allah korumuş daha kotusude olabilirdi dediğin gibi, cana geliceğine mala gelsin boşver, zaten toparlatmışsın 10 numara, Kazasız Belasız Devam... :tamamdir

sedatg78

Dostum geçmiş olsun allah daha beterinden korusun kazasız belasız...

Firestarter

Büyük ihtimalle girdiğin viraj ıslaktı yada sen farkında değildin, hızlı girdin viraja. Geçmiş olsun, allahtan size birşey olmamış. Umarım bir daha böyle olayları kimse yaşamaz.

refikmk1

geçmiş olsun umut :sevgi: :sevgi:

umutsertan

Sağolun arkadaşlarim abilerim kardeşlerim. Bu arada yeni gündüz fotoları geliyor.

sirhot

Geçmiş olsun abicim.Allah daha kötülerini yaşatmasın...

PoloGTI

Geçmiş olsun Umut abi :(
Vw Polo 6N

AhMeTH61

Çok çok geçmiş olsun abi ya.Sana bişe olmamış Allah'tan Polocukta ucuz atlatmış :)

umutsertan

Alıntı YapGeçmiş olsun Umut abi
Sağol Kardeşim benim

Alıntı YapÇok çok geçmiş olsun abi ya.Sana bişe olmamış Allah'tan Polocukta ucuz atlatmış
Sende sağol kardeşim

Atlattık Polocuk eski haline kavuştu :sevgi:

r76

Çok gemiş olsun dostumda, kaza nasıl oldu tam birazdaha anlatabilirmisin. Çünkü yoldan cıktı diyorsun hızımda yüksek değildi diyorsun. Aklıma takıldı vallahi  ???