Bbs Jant

Başlatan Ouzoo, 08 Şubat 2008, 11:03:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Patron flanş flm sağlıksız işler kafam rahat olmaz rahat edemem
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

escocem

orjinal yaptırırsan sağlıksız değil ama sonuç olarak yakıtına ve performansına etki demek olacak.diğer bir yandanda flanş taktığında jantın dış yanağı en az 2.9 cm dışa atması demek buda sürtme riski demek malesef :)

Ouzoo

Alıntı yapılan: escocem - 14 Şubat 2008, 22:53:14
orjinal yaptırırsan sağlıksız değil ama sonuç olarak yakıtına ve performansına etki demek olacak.diğer bir yandanda flanş taktığında jantın dış yanağı en az 2.9 cm dışa atması demek buda sürtme riski demek malesef :)

orjinalden kastın nedir patron? bi ara konuşmuştuk ustasını bulmalı, ya ustasınıda buolsak o jant sıfırdan dökülmeden benim içim rahat edeceğini sanmıyorum :-\
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

METiN

GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

HellHound

Jantlar güzelmiş...Şahin üstünde daha güzel durmuş ama:)

Firestarter

İnce yanak bir lastikle gayet güzel durur. Özellikle mk1 ve mk2' nin jantı bana göre. 

Ouzoo

Metin abi bana gelmez bunlar ya  :(

umutsertan

Ya Oğuz komik bişey diyeceğim  :D Aradığımız BBS jantlar bende varmış zaten  :D Geçen gün Abimle muhabbet ediyoruz. 3.20 var ondada. Yeni jant alıcam dedi bunları senin bmw'ye takarız dedi. Olur dedim sendekinin markası ne dedim BBS dedi  ;D Hayda dedim ben farkında deilim dedim bir bakiyim dedim şunlara. Arabaya yakışmadığı için hiç dikkatimi çekmemiş ne biliyim ben ;D Bir takıcam deniyim nasıl oluyor diye  ;D

Ouzoo

Aaaaa abi süper. Fakat bu model jant çıkan bmw 320 kasaları genelde 5 bijon oluyor ?

umutsertan

Kardesim 1994 3.20 Cuope araba 4 bijon yani  ;D

mustx_06

aradıgın jant galiba..

Erhan

far işi noldu oğuz ?

Ouzoo

Alıntı yapılan: mustx_06 - 05 Nisan 2008, 17:54:24
aradıgın jant galiba..
hocam 4*100 bijon aralığında arıyorum, bugün yine maslak ve levent sanayi sitelerini gezdim yok!!! ümit kesmeye başladım :t