benim arabanın jantı nasıl ve hangi jant daha iyi olur..?

Başlatan srcglb, 03 Mart 2008, 09:59:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srcglb

arkadaşlar fikir ve görüşlerinize saygım var bekliyorum :saygılar


srcglb



yellow_driver

aracının rengi ile uyumlu durmuş. ancak dıştan içe değil de içten dışa bacaklı jantlar tekeri daha bük gösterir, ben golflere o türü daha çok yakıştırıyorum

yellow_driver

bu arada ben mesaja resem nasıl ekliyorsunuz. bilgisayardan pek anlamam da. resem ekle denen yerden denedim olmadı. :D

R-Line

dünde söyledim bence dedim ama dalga geçtiğimi düşündün herhelde :) benim kastetmek istediğim vw orjinal jantları göz aşinalığı yaptığı için her jant bu araçlara pek yakıştırılamıyor. artı içe kıvrık olması jantın küçük durmasına sebep olur. sana şöyle yardımcı olayım az ve kalın kollu (tercihen 5 kol) krom değil düz bir 16 veya 17 jantla disklerin görünmesiyle aracını daha alımlı olacak. senin jantta diskleri görmek için çok dikkatli bakılması gerekiyor. pasific golf jantı satan arkadaşımız vardı sitede yanılmıyosam onlarda çok yakışıyo düşünebilirsi.
tekrar söyküyom sen ben yakıştırdım bunu aldım diyosan onada saygımız sonsuz bize bişey demek düşmez bizimki sadece fikir amaçlı.
sana bi örnek fikir açısından
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/3635/jjjjjjjjjjjjbs5.jpg[/img]

®oyal

Alıntı yapılan: yellow_driver - 03 Mart 2008, 12:54:41
bu arada ben mesaja resem nasıl ekliyorsunuz. bilgisayardan pek anlamam da. resem ekle denen yerden denedim olmadı. :D

Dosya indirme-Resim yükleme



Enkei RP03 17' 5.100

srcglb

ya birolcum anladım ben seni eyvallah..saygım var bnmde snin fikirlerine:)yalnız bu jantlar bana orjinal jantlarımla kafa kafaya geldi..bi arkadaş orjinal jant arıyomuş golfüne bende benimkileri verdim bunları aldım..10 para ödemedim yanii:)10 numara sağlamda jantlar..yalnız şimdi bende yine 2.el senin verdiğin örnekteki gibi ama biraz daha güseli 18 inç bi jant bakıyorum..haberin olsun seninde;)



R-Line

anladım :tamamdir jant aklımda bulursam haber veririm. bu arda sanırım yaylar orjinal, 18 inçe geçtiğinde daha sert bi yaya geçmeni tavsiye ederim bunlar yumuşak biraz comfor amaçlı konmuş ;)






yellow_driver

hele şükür bir resim koymayı becerebildim. bu arada zevkler farklıdır ancak bence jant budur :tamamdir

srcglb

bu jantlar bbs sanırım..çok güsel işte 10 numara bulsam böyle çıkma falan hiç kaçırmam..bu arada bnm jantları verip daha değişik bu tarz bi jant alıcağım bi yer arıyorum seninde bilgin olsun;)