Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız? - Sayfa 10

1.6 Golf ile Maksimum Kaç KM/H Ulaştınız?

Başlatan golf1909, 25 Nisan 2007, 12:05:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R-Line

bencede spoiler görüntüden ibaret olur, aracın motoru güçlü olacakki sonra bu tür şeylerle onu yolda tutmaya çalışacaksın

yellow_driver

beni yanlış anladınız! tabiki güçsüz bir araç hız yapamaz, ancak 1.6 boranın çıktığı hıza 1.6 golf çıkar demek istedim. bu arada benim bahsettiğim (sedan araçlara göre zaaf olan yere sağlam basmayı) 100 ytl ye aldığımız görüntü spoylerleri değil, orjinal yarışlarda kullanılan, eğimi aracın yere basmasını ve aracın altına giren rüzgarı minimuma indiren gerçek spoylerler
                           :saygılar

R-Line

tabiki standart 1.6  boranın çıktığı hıza, standart 1.6 golfte çıkar.

yellow_driver

bencede 1.6 araba ile modifiyesiz 240 yapsinlar hele golf ki 1140 kilo hafif sayılmaz benim arabayı yakarım
                            ;D
          birde şu benim yazıyı nasıl alıntı yapıyorsunuz(bilgisayardan pek anlamam da  :D)

R-Line

bak mesajının üstünde alıtı yap diye bir seçenek var kimden alıtı yapacaksanız onu tıklayıp mesajınızı yazımaya devam edin :tamamdir

cenkkaya

ABİ HIZ YAPACAKSAN BİRAZ MOTORA BİR KAÇ İLAVE YAPIN YAAA   CHİP FİLTRE EGZOZ vs. GİBİ

R-Line

bencede standart bir golfün düz yolda 240km hıza ulaşması çok zor. ama yol eğimliyse ulaşabilir.

yellow_driver

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 28 Şubat 2008, 17:41:08
bak mesajının üstünde alıtı yap diye bir seçenek var kimden alıtı yapacaksanız onu tıklayıp mesajınızı yazımaya devam edin :tamamdir
teşekkürler  :tamamdir
benimki bilgisayar bilmemekten çok kör gözlülük olmuş ;D

R-Line

rica ederim ne demek

srcglb

valla açıkçası bende 190'ı falan zor vurdum..şu arabada bide 6.vites olcaktıki ozaman herkez korksun işte..;)

R-Line

6.vites sadece motoru rahatlatır bence, hızını çokta artıracağını sanmıyorum.

srcglb

ya knka ozaman rahatlasın yeter be abii..hayır ben rahatsız oluyorum öyle bağırınca:D

R-Line

haklısın

srcglb

ya knka ne sorcam..buluşmalara falan katıldınmı hiç sen nasıl oluyo ortam falan iyimi..ben yeniyim burdada:)