VW Puma

Başlatan ®oyal, 08 Ocak 2008, 15:42:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AhMeTH61

Ex_tremegolf

buna benzer bi arac görmüstüm kesin buydu.. bi arkadasımın dedesinin oturdugu bir apartmanın garaj bölümünde yatıyordu bundan 4-5 sene önce ama vw oldugunu bile anlamamıstım ama  ;D

telekomcu44

Büyük imza...

mecamir

Arabayı sevmedim ama motoru güzel :) Keşke benim vosa da böyle bi makine koyabilseydim :(

MONDY

brezilyada hala degisik vw ler ypilior

Vw Gol falan var orada :D

otomabilhayattir

vw bu modelleri türkiyeye getirmişmi acaba.
getirmemişse neden getirilmemiş.ama o zaman ki türkiye siyasi koşulları vardı belki ondan getirilmemiş olabilir.
paylaşım için teşekkürler.

saygılarımla
otomabil hayattır

G.T.I

yanlız arkadaşlar bu nası bir benzerlik Ferrari ninde bununla nerdeyse birebir bir arabası var. 246 GT Dyno diye. Ferrari 246 1970 de başlıyor, Puma 1964 de tabi çalındımı aşırı bir şansmı bilemeyeceğim.

VW Puma

Ferrari 246 Dyno GT

cabrio63

birebir olmasada çok benzio,valla bravo sana gözünden kaçmamış  :tamamdir

qa1

çift karb. hava soğutmalı, k.ghia motoru yada biraz daha geliştirilmiş bir motor kullanıldığı belli, ön konsol ise 1303 bombe cam vosvosları andırıyor, sadece biraz daha yana yayılmış ve 3 adet daha gösterge eklenmiş sanırım yag ve devir saatleri. Bende bu modeli bilmiyordum, replikaları muhakkakk vardır araştırmak lazım, güzel bir paylaşım olmuş tşk ler.

qa1

1981 Puma GTI

El fren mekanizması dahi vosvoslarla aynı.

Buradaki motor T2 vw modeli ile aynı gibi.

öme-R

Klasik VW tasarımı fazla görülmüo..
TЯΑЙs-ςІÂ¶....!

bigmen

Diger tanitimlari da ozledim ama bu en iyisi diyebilirm,
fakat vw modellerinin degisik versiyonlari zor bulunuyor
summer 7 keto
enema bag
zayiflama summer 7 keto

JusTLoVe

ilk defa görüyoruım :S süpermiş hocam ya.. :o
PuFF...Nasıl Anlasınlar (Seni,Beni) Acıkmadan Yiyenler, Uyumadan Önce Ayaküstü Terlemeden Sevişenler..