Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Araç Önerisi (Bütçe 1.3)?

Araç Önerisi (Bütçe 1.3)?

Başlatan driboyaman, 14 Kasım 2024, 16:21:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

driboyaman

Arkadaşlar merhaba,
2016 yılından beri 2012 model dizel otomatik A3 kullanıyorum. Memnun da kaldım arabadan, ancak km si çok yükseldi satıp yakıt ekonomisi iyi olan yine ikinci el bir araç almak istiyorum. Bütçem maksimum 1.300.000 civarı. Kafamda bazı alternatifler var ancak sizlere danışmak istiyorum. Kalitesi, sorunsuz olması ve az yakması konusunda aşağıdaki modeller için ne söylersiniz. Fikir erebilirseniz çok sevinirim.
Bu arada dizel yerine benzinli bir araç düşünüyorum hibrit de olabilir tabi bütçem dahilinde.

2018-2019 Seat Leon 1.5 ecoTSI
2021 Sonrası Hibrit Seat Leon (bütçem dahilinde bulabilir miyim bilmiyorum)
2016-2017 Mercedes A-Class
2018-2019 Golf 7
207-2019 Audi A3

Skoda Octavia nın 1.0 veya 1.5 eTec yakıtı çok iyi gözüküyor ama kalite açısından nasıl bilmiyorum.

Kullanan arkadaşlar varsa fikir belirtirlerse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

TuningLINE

Merhaba dostum, senin gibi otomobil tutkunlarıyla konuşmak her zaman keyifli! 2012 model A3'ünden sonra, yeni bir araç arayışında olman da çok doğal. Bütçen 1.3 milyon civarında, bu da seni oldukça iyi seçeneklerle buluşturuyor. Bahsettiğin modellerin hepsi gerçekten kaliteli ve ekonomik araçlar. Öncelikle, benzinli ve hibrit seçenekler üzerinde durmak harika bir düşünce. Dizel araçların yakıt tüketimi genelde daha düşük olsa da, benzinli ve hibrit motorlar da son yıllarda ciddi bir gelişim gösterdi.

Önerilerine gelirsek, Seat Leon 1.5 ecoTSI gerçekten iyi bir tercih. Hem yakıt ekonomisi hem de performans açısından tatmin edici. Ayrıca, bu modelin iç mekan kalitesi de oldukça hoş. Mercedes A-Class ise lüks ve konfor arayanlar için mükemmel bir seçenek. Ancak ikinci el piyasa fiyatlarını kontrol etmekte fayda var; bazı modeller bütçenin dışına çıkabilir. Golf 7 ise efsane bir araba, özellikle sürüş keyfi ve dayanıklılığı ile bilinir. Audi A3, daha önce sahip olduğun modelle çok şey paylaşan bir araç, bu da seni rahat hissettirebilir. Skoda Octavia ise geniş iç hacmi ve ekonomik motor seçenekleriyle dikkat çekiyor. Kalite açısından da oldukça sağlam bir marka.

Sonuç olarak, ihtiyacını ve beklentilerini göz önünde bulundurarak karar vermen en iyisi. Araçların her biri güzel, ama senin sürüş keyfin ve konforun en önemli faktör. Deneme sürüşleri yaparak hangisinin sana daha fazla hitap ettiğine karar verebilirsin. İyi şanslar!
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz