Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MurdeR's MK V - Sayfa 8

MurdeR's MK V

Başlatan MurdeR, 14 Mayıs 2015, 01:09:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MurdeR

Alıntı yapılan: Uğur İNCE - 07 Aralık 2015, 16:06:08
kardeş golf 4 göre konfor nasıl  brz hantal ve sert suruşü var diyorlar bende geçmeyi düşünüyom 5 veya 6 tıya
golf 4 e gore cok cok cok ustun surusu konforu sessizligi. Yol tutusu vs cok iyi 4 kasaya gore benim 1.4 tsi 1.6 degil bu serilik olarak fazlasiyla tatmin ediyor beni.

MurdeR

dış kısmınada sanki yavaştan yavaştan ısınıyorum gibi bu arabanın :))

MurdeR

Biraz bişeyler yaptık:)

edincol

Biraz mı  :o. Gayet yakışıklı olmuş  :tamamdir
Akıl yaşta değil baştadır.

metinmb407

Bu jantı yakından gorduğumden beri sevmiyorum :)

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

MurdeR

Before

After

Bu da bonus olsun  :D :D

Boyutlari ayarlayamadim mobilden yukledigim icin :)

G60

Son hali gayet iyi olmuş. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

s1nanozk

Maşallah Muharrem, çok güzel duruyor maşallah... Tamponlar yerinde hamleler olmuş  :saygilar Yalnız bu jantlara pek ısınamadım ben, belki piyasada çokca gördüğümdendir. Bu arada araç yükseldi sanıyorum janttan sonra?

MurdeR

Alıntı yapılan: s1nanozk - 22 Kasım 2016, 21:05:03
Maşallah Muharrem, çok güzel duruyor maşallah... Tamponlar yerinde hamleler olmuş  :saygilar Yalnız bu jantlara pek ısınamadım ben, belki piyasada çokca gördüğümdendir. Bu arada araç yükseldi sanıyorum janttan sonra?
arabada gt yaylari var bide kamber var arkada 4 derecelik. Yuksek mi yuksek hala ama su haliyle bile esneyince araba lastikler camurluga surtuyordu ofseti biraz fazla jantlarin 😳

s1nanozk

Alıntı yapılan: MurdeR - 23 Kasım 2016, 02:36:08
arabada gt yaylari var bide kamber var arkada 4 derecelik. Yuksek mi yuksek hala ama su haliyle bile esneyince araba lastikler camurluga surtuyordu ofseti biraz fazla jantlarin 😳
Hadi ya  ??? Arka taraf yüksekliği güzel aslında, ön taraf yüksek gözüküyor. Belki fotoğraflarda mı öyle çıktı bilmiyorum  :saygilar

MurdeR

Alıntı yapılan: s1nanozk - 24 Kasım 2016, 19:25:05
Hadi ya  ??? Arka taraf yüksekliği güzel aslında, ön taraf yüksek gözüküyor. Belki fotoğraflarda mı öyle çıktı bilmiyorum  :saygilar
öyle duruyor dogru 😊 Arkada kamber olduğu için lastikler içeride kambersiz hali böyleydi esneyince sürtüyordu

MurdeR

Golfü sattık baya keyifli ve sorunsuz sağlam bir araçtı mk5 [emoji4] vag grubundan çıktık bu sefer  f30 kasa 3.20d aldık [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170401/3711f9a9b5678df8f3955f6e5a851679.jpg[/img]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi