Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
antifriz değişimi - Sayfa 2

antifriz değişimi

Başlatan MurdeR, 17 Kasım 2012, 02:37:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sinancetintas

Ben direk Metro'dan G12 yazan bir ürün var onu alıyorum.. Daha önce de yetkili serviste değiştirmiştim onlarda aynı ürünü eklemişti.. ;)
Das Auto..

golf_vw

bencede antifirizin 2 yılda bir değişmesi gerekiyor. 6-7 yıl değiştirmezsen o antifirizin özelliğinin kalacağını pek sanmıyorum.Eğer antifiriz özelliğini kaybederse kışın hortumlar açısından pek sağlıklı olmaz. Orjinali servislerde G12 (kırmızı) veriyorlar galiba.Febi,Mann gibi markalarda kaliteli alman markalarıdır bence.

mstfozkn1

Komsumun golf 5 arabası vardı kışın kalorifer ısıtmıyor du cıhaza baglattı açılmadı petegi değiştirdi yine tıkandı hemde 3 günde oetegi değiştiren ustaya gittiginde usta bubaracın zamanında antfirizi değişmemiş aracın su kanalları hep çamur bağlamış demiş motor içini gözünun önünde yıkamış çamur aktı resmen diyor sene olarak bilmiyorum ama kırmızı antifiriz değişmeyince kıvamı artıp çamur haline geliyormuş arkadaşıma bu 800 tl ye mal oldu