×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
caddy park sensoru
 

caddy park sensoru

Başlatan polatahmet, 23 Eylül 2007, 12:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

polatahmet

arkadaslar selam , 2008 caddy kombiye park sensoru taktirmak istiyorum.bursadaki yetkili satis ve servise sordugumda iscilik dahil 350 ytl istiyor.garantisini bozmayacak ve soyle 150 200 ytl civarinda iscilik dahil taktirabilecegim bir yer varsa yardimci olabilirmisiniz.

mcsahan

garanti konusunu bilemem ama hemen hemen her oto elektrikçi 100-150 liraya montajı dahil yapar. yetkili servis zaten çamura yatmaya yer arıyor. arabanda sıfır madem. yetkiliye taktır başın ağrımasın

volksport

Alıntı yapılan: mcsahan - 23 Eylül 2007, 13:31:51
garanti konusunu bilemem ama hemen hemen her oto elektrikçi 100-150 liraya montajı dahil yapar. yetkili servis zaten çamura yatmaya yer arıyor. arabanda sıfır madem. yetkiliye taktır başın ağrımasın

Kesinlikle katılıyorum, park sensörü konusu bayağa yaygın oldu dijital göstergeli veya dikiz aynasına dijital veri yansıtanları bile var piyasada, Servis garantide kesinlikle sorun eder bencekendi ellerinde aynısı olup kendileri takıcakları için garantide sorun ederler.

manimelankolipisikoz

bence çevre illerdeki vw servislerinden de fiyat al.Çoğu yerde kafalarına göre fiyat çekiyorlar Yıllardır deişmedi bu zihniyet vw servislerinde.

Halil Kara

Ozel servislerden 150 ytl ye cok rahat bulabilirsin fakat garantiyi bozar mi orasini bilmem.

strong

bence bu fiyat çok iyi taktır derim ama özelliklerini tam yazmamışsın

TrigG3R

bence fazla ver orjinal taktır orjinal orjinaldır konu Volkswagen olunca
Tr!gG3R

amorti sir

#7
Park sensörü taktıracaklara önerim CENMAX marka tavsiye ederim.

Mesafeyi gerçek uzaklığı ile veriyor. Cismin sensöre uzaklığı yaklaşık uzaklık vermez. Bu da sizin manevra kabiliyetinizi yükseltiyor.
Montaj ve ürün dahil bugünkü fiyatı 350-TL.

Ek olarak far sönsörü taktırmanızı da tavsiye ederim. Bunu da mutlaka far rölesi ile montaj yapılmasını sağlayın.

Eğer CENMAX'ın navigasyon cihazını alırsanız  daha sonra park sensörleriyle bağlantı yapabiliyorsunuz.(Modül modül eksikleri tamamlayabilirsiniz)  Sensörlerin ekran görüntüsünü navigasyondan alıyorsunuz.

amorti sir

Bugün olmuş hâlâ Cenmax LCD 4305- 8M (Ön- Arka) model park sensörünü kullanıyorum. Çok memunum.