Arkadaslar acil yardıma ihtiyacım var

Başlatan RoCCo0, 28 Ekim 2015, 09:31:30

« önceki - sonraki »

RoCCo0

Dün aracımda direksiyon yağı akma  sorunu  ile sanayiye gittim  ve araç  rolantide devir sallamaya  başladı 3 ustaya sordum  boğaz  kelebeği  dedi değiştirmem gerekiyormuş  fiyatlarına  baktım  orjinali  771tl yan sanayisi  250 civarında  ne yapmalıyım  orjinal mi yoksa yan sanayi mi arasında  300 gibi bir rakam  oynasa hiç düşünmem  orjinal derim ama çok fark var ne yapmalıyım 

Prokizya

Temizletme vs. tavsiye eden olmadı mı ? Direk boğaz kelebeği değişimi demişler.

alperyüksel

Hayırlı geceler.
Bence şartları zorlayıp orijinal parça taktırmak mantıklı.Çünkü diğer türlü 2 kere masraf ve 2 kere yorgunluk ihtimali daha fazla.

s1nanozk

İlk başta temizlik,adaptasyon vs. ile kurtarılmaya çalışılması öncelik bana da kalırsa.Ancak araç üzerindeki gitmişse,ki boğaz kelebeği önemli parçalardan biri,pek düşünmeden borç harç ne yapılırsa orjinalini almanız en sağlıklısı olacaktır.Alper arkadaşımızın da dediği gibi yan sanayinin sonradan arızalanması daha kolay olacağı için;hatta ayar bile tutmayabilir;tekrar başınız ağrıyacaktır.Şasi motor numarasına göre alırsınız yenisini,en azından boğaz kelebeği düşüncesinden arınmış olursunuz  :tamamdir

dirgin

orjinalini al tak kurtul benimde başıma geldi çözümü yok temizleme falan hikaye boşa masraf ben hepsini denedim yenisi takılınca herşey normale döndü.

onurmac

Hangi ildesin bilmiyorum ama bir çözümde orjinal çıkma çıkmacılar zaten parçaya birkaç gün garanti veriyorlar para iadesi yada başka malzemeyle değişimide çok zor değil.
Hyundai iyidi Opel Güzeldi Golf Efsane :)

metinmb407

Tamiri yapan yerler var eğer arızalı ise.

fatihbey41

aynı olay benim başımdan da geçti sakın ola boğaz kelebğini filan değiştirme
sorun direksiyon pompa müşüründen kaynaklanıyor
onu değiştirirsen sorun çözülür

RoCCo0

Durumum  müsait  olmadığı  için  yan sanayi taktım  devirde problem yaşamıyorum ama sürekli  gaz teli atıyor pişman oldum açıkçası  😯