vogtland spor yay

Başlatan Uğur İNCE, 24 Ağustos 2015, 16:49:00

« önceki - sonraki »

Uğur İNCE

merhaba arkdşlar vogtland spor yay alacam 35mm 50 mm karar vermıyorum yol tutuşu nasıldır virajlara hangısı daha iyi girer vs kullanan arkdaşlar varmıdır. tşk.ler
Yetişemiyosan El Salla

rene

Ben vogtland 3.5 kullanıyorum 225/45/17 lasitiklerle c sınıfı stock focus ve astra dan iyi yol tutuyor çok memnunum tutunma performansımdan fakat oem yaylara göre %30 konfor kaybı var. Bu 50mm de daha çok artar ben 50mm takmam şahsen sen bilirsin.

Uğur İNCE

teşekkürler rene kardş sipariş verdim 35m bakalım hayırlısı.
Yetişemiyosan El Salla

Uğur İNCE

Kardeş 35 mm sipriş ettim 55 geldi >:( taktırdım aşırı yumuşak  birde arkalar önden fazla düşük
Sorunlumudur acaba bilemedim rene kardeş sendekileri yandan bi fotorafını cekermisin rica etsem 55 mm kullanlr. Yardımcı olursa sevınırım tşk.
Yetişemiyosan El Salla

rene

Foto Çekeyim ama keşke kabul etmeseydin benim ön biraZ daha düşük duruyor istediğim de buydu bide benim 35mm bile yumuşak değil orjinale göre 50mm nasıl yumuşak olur kardeşim valla bi sıkıntı var gibi onlarda nerden aldın?

MurdeR

Alıntı yapılan: rene - 19 Eylül 2015, 00:18:18
Foto Çekeyim ama keşke kabul etmeseydin benim ön biraZ daha düşük duruyor istediğim de buydu bide benim 35mm bile yumuşak değil orjinale göre 50mm nasıl yumuşak olur kardeşim valla bi sıkıntı var gibi onlarda nerden aldın?
yumuşak yayda vuruntu yapıyor zaten tabi :) sert yay vuruntu yapmıyor orada heralde bi karışıklık oldu   :)

Uğur İNCE

Rene kardeş adana dan bi bayiden aldım ama bursadaki ana dagıtıcıyı aradım üsütündeki kodlar tutuyor . Ama yinede kafamda soru işareti var  80kmh bi viraja giremiyorum savuruyor kafayı yicem :-\
Yetişemiyosan El Salla

Uğur İNCE

Yayları nasıl test edebilirim üstündeyken
Yetişemiyosan El Salla