Bu gün MKIII GOLF 'üne neler yaptın...Do İt Your Self

Başlatan kuchamuck, 27 Mart 2015, 20:44:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

edincol

Paylaşım için teşekkürler. Parçayı nereden temin edebiliriz ?
Akıl yaşta değil baştadır.

kuchamuck

edincol arkadaşım özelden mesaj attım... senin aracın polo 6n2 değilmi bu parçayı nerede kullanacaksın
My Hobby Mark 3- Dragon Green

muhaacir

Alıntı yapılan: kuchamuck - 04 Haziran 2015, 21:31:05
edincol arkadaşım özelden mesaj attım... senin aracın polo 6n2 değilmi bu parçayı nerede kullanacaksın
Merhaba kardeşim, bu parçanın temin edilebileceği yeri açıkça yazın ve lazım olan kişiler temin etsinler  :tamamdir sonuçta herkes tamir etmekle uğraşmayabilir. niye açıkça yazmıyorsunuz  ???
Gaz ile uçabilirsin, ama frenle konamazsın.

kuchamuck

Daha açık yazamam sonuçta burası herkese açık bir forum sayfası bende distribütör kapağı siparişi verdim bir iki ay içinde gelecek 

kuchamuck

Elimde bir tane hava yönlendirme valfi var arkadaşlar isteyen bana özelden mesaj ile ulaşabilir

aircool

Arkadaşlar herkese merhaba iyi çalışmalar ve kazasız belasız sürüşler dilerim.
Üye olalı epey oldu fakat forumu aktif olarak kullanamıyorım.işler yorgunluk derken sohbetlerinizden ve bilgilerinizden uzak kaldım.
Dorğu yere mi yazdım bilmiyorum ama foruma nası fotoğraf yükleyebileceğimi söylerseniz bende aracımın fotoğraflarını yükleyip yorum ve tavsiyelerinizi almak isterim.

kuchamuck

hızlıresim.com a gir ilk önce oraya yüklüyosun daha sonra yüklediğin linki seç kopyala buraya yapıştır ve vwtr ye mesaj olarak gönder

edincol

Hızlı Resim sitesine yüklediğiniz fotoğraflar bir süre sonra silinir. Photobucket sitesini kullanmanızı tavsiye ederim.

Keyifli forumlar.
Akıl yaşta değil baştadır.