It's Mine Pasific

Başlatan s1nanozk, 19 Şubat 2014, 21:17:12

« önceki - sonraki »

edincol

Rica ederiz. Hangi boyayı kullanmıştınız, tam istediğim görüntü olmuş da  ::)
Akıl yaşta değil baştadır.

okaykay_1

güzel vede temiz olms :)
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

s1nanozk

Alıntı yapılan: edincol - 05 Nisan 2015, 17:21:42
Rica ederiz. Hangi boyayı kullanmıştınız, tam istediğim görüntü olmuş da  ::)
valla kardeşim boya henkel in bi sprey boyasıydı sanırım tam hatırlamıyorum parlak siyah değil ama biraz simli gibi metalik bi renk.Geçende polisan ın da böyle bi boyasından görmüştüm onlara bakabilirsin  :tamamdir
Alıntı yapılan: okaykay_1 - 05 Nisan 2015, 18:11:39
güzel vede temiz olms :)
sağol Okay sacıdım  8)

s1nanozk

Hava biraz güzelleşti hemen temizliğe geçtim  :D

golf_vw

Pırıl Pırıl olmuş güzel günlerde kullanın  :tamamdir

gültekin77

Maşaallah, güzel ve temiz işler çıkarmışsın. :tamamdir
Golf'e yaptıklarımı hatırlattın bana. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

edincol

Çok güzel olmuş, elinize sağlık.  :tamamdir
Akıl yaşta değil baştadır.

MurdeR

s1nanozk

Eyvallah arkadaşlar sağolun,anca vakit bulabildim..Geçen hafta full hastaydım bütün işler aksadı,haftasonu ayaklanınca arabaya baktım biraz  :)

s1nanozk

Uzun yola çıkacağım için supersprinti çıkarttım,yerine orjinali taktırdım,kafasız olmaz diyerekten audi q7 den çıkma kromajı da kaynattırdım ustama  :)

rene

Kapı kollarının rengi süper olmuş sinan tam istediğim bu bora kapı kolu alacaktım arıyordum bi bundan alayım deneyim  koçtaş ta fln bulunur mu acaba siyah boyuyorum sürekli ama sıkıldım siyahtan  :)

s1nanozk

Alıntı yapılan: rene - 01 Temmuz 2015, 18:16:37
Kapı kollarının rengi süper olmuş sinan tam istediğim bu bora kapı kolu alacaktım arıyordum bi bundan alayım deneyim  koçtaş ta fln bulunur mu acaba siyah boyuyorum sürekli ama sıkıldım siyahtan  :)
Eyvallah moruk tam siyah değil o yüzden ben de seviyorum lakin bu ara maslaktan plastik astarı aldım.Keçesini de aldım onunla temizleyip astarladıktan sonra boya atmayı düşünüyorum.Arka kapı kolları da siyah kaldı hepsini bir elden geçiricem  :tamamdir

Uğur İNCE

Kardeş bunun egzoz  ses videosıunu koyarmısın egzoz yptırcm da
Yetişemiyosan El Salla

s1nanozk

Alıntı yapılan: Uğur İNCE - 04 Temmuz 2015, 02:33:10
Kardeş bunun egzoz  ses videosıunu koyarmısın egzoz yptırcm da
Kardeşim bunda ses yok orjinal egsoza yaptırdım kafayı,sadece ortada spor susturucu var benim.Yine de videoyu çeker koyarım senin için  :tamamdir