Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

edincol

Alıntı yapılan: MurdeR - 28 Nisan 2015, 23:15:21
bugün arabama naptım bugün arabanın içinde özel eşyalarım ne varsa aldım. td 867 satıldı  :'(

:(

Hayırlısı olsun.
Akıl yaşta değil baştadır.

gültekin77

Triger seti, motor yağı ve filtre gurubu değişti, klima gazı tamamlandı.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

MurdeR

bujileri değiştik 6. viteste düşük devirde gaza birden yüklenince vuruntu vardı gitti o. soğutma suyunda plastik bi parça vardı damla damla su akıtıyordu o parçayı değiştik antifriz ekledik eksilen kadar yola devam :)

brkdmr38

Kaput ve taavana ince çizik giderici uyguladıktan sonra bütün aracı cilaladım ve farları parlattım  ;)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ozgur0292

silecek motorunu temizledim söktüm her yer pas  olmuş yağladım süper oldu kesin temizleyin

dirgin

luqui moly 5/30 motor yağı+ngk iridyum performans buji 4 adet+bremi buji kablosu+yan sanayi bagaj amortisörü+mahle yağ filtresi değişti.
bagaj amortisörünü inatla yansanayi verdi adam.15+15 30 tl verdim sağ taraftaki değişik bi ses çıkarmaya başladı sürtüyor sanki.birde bu kadar masrafa rağmen 2. viteste arasıra teklemesi var çözüm arıyorum.yardımcı olabilecek varsa yorumlarınızı bekliyorum.araç benzinli.

gültekin77

s1nanozk

Uzun yola çıkıcam,orjinal egsozunu taktırdım,ucuna da tek çıkış audi Q7 kromu yaptırdım.Tek çıkış oldu ama idare edicez artık  :)

edincol

Koltukları ve tüm döşemeleri Valet Pro Classic Carpet Cleaner ve Karcher Puzzi ile temizledim. Yarın da dış temizlik var :)

serhaty

Alıntı yapılan: edincol - 27 Haziran 2015, 23:42:33
Koltukları ve tüm döşemeleri Valet Pro Classic Carpet Cleaner ve Karcher Puzzi ile temizledim. Yarın da dış temizlik var :)
Bu sefer resim yok mu Emre :)

edincol

s1nanozk

plaka ledlerini değiştirdim,bir de jant göbeklerini siyah taban bbs logosu yaptım,bugülük bu kadar  :)

MurdeR

marşına bastım bugün bi iki turladık  ;D

gültekin77

Bora 4-Motion spoiler sparişi verdim. :)