Camdaki lekeler

Başlatan ozgur0292, 21 Haziran 2015, 01:39:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozgur0292

Alıntı Yap

Fotoğraftaki noktalar cıkmıyor tırnakla kazıyınca cıkıyor fakat görüldüğü gibi cokca var bir fikri olan varmı nasıl cıkarabilirim

ozgur0292

alperdag

Isopropyl alcohol veya kenar lastiklere değdirmeden aseton lekeleri geçirir.ama bunları kullanmadan önce kolonyalı mendille bi dene çıkmazsa önceki söylediklerimi yaparsın

s1nanozk

Kil alabilir bu lekeleri diye düşünüyorum  :( bir denemek lazım

Berdan

Sirkeli suyla iyice ovalayın işe yarayacaktır

ozgur0292

Yarın denicem dediklerinizi sonuçları yazarım inş işe yarar

Frequency

Bir öneri de benden olsun...pasta cila, kolayca çıkarır.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

ilGhiNC

Bizim Golf4 te de vardı. Cam filmi yaptırırken jilete benzer bir şey ile bol suyla temizlemişti filmi çeken arkadaş.
CRAFTER TDI 163 ps

rene

nokta nokta olanlar taş izine benziyor öyleyse hiç birşey yapamazsın pasta ile ağır girilmesi gerekir o zmanda hare bırakır.

Yağ tarzında camdan çıkmayan bi tabaka oluşuyor bende özellikle gece yağmurlu havada çıldırtır adamı onun ilacıda sirke.

ozgur0292

Alıntı yapılan: rene - 22 Haziran 2015, 13:52:50
nokta nokta olanlar taş izine benziyor öyleyse hiç birşey yapamazsın pasta ile ağır girilmesi gerekir o zmanda hare bırakır.

Yağ tarzında camdan çıkmayan bi tabaka oluşuyor bende özellikle gece yağmurlu havada çıldırtır adamı onun ilacıda sirke.

Yok taş izi değil iş yerim bayrampaşada sanayi içinde olduğu için orada oldu vaktim olmadı sırayla denicem bakalım yarın

ozgur0292

arkadaşlr hiç birini denemedim iç kapı kollarını boyattırırken ustama sordum camları ıslattı macun spatulasıyla sıyırdı camcaları 5 dksını almadı sğlam çözüm tek nokta kalmadı

Alıntı Yap

bu şekilde arkadaşlar