ankara buluşması

Başlatan ismailtunca81, 15 Şubat 2008, 17:33:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

corrado_g60

o hafta bosum gıbı gozukuyor :D
tarıh kesınlessın ben haber ederım sıze alıstım gıt-gel :D

eray

bende varım ne zaman nerde isterseniz yapalım bi operasyon hadi bakem
ARKADSAŞLAR BU ARACI HERKEZ KULLANMALI

eray

ama bu sayı yetersiz bence baya kalabalık olursak eylenceli olur yani
ARKADSAŞLAR BU ARACI HERKEZ KULLANMALI

Halil Kara

Ooo masallah ya forumda bulusmalar gun gectikce artiriyor.Darisi Akdenizli uyelere de insallah...

icedes

Ay sonuna denk gelmeyen her pazar bana uygun olur,yada geç katılırım bi şekilde gelmeye çalışırım+1 yani

icedes

saydam

Hadi hayırlısı bakalım. bende gelmeye çalışırım, havalar biraz daha ısınınca toplanılsaydı keşke?  8)

cabrio63

arkadaşlar (gelmeye çalışırımlar) şahsım tarafından gelinmiyor olarak algılanacaktır.geliosanız daha net cevap verin lütfen...

cabrio63

mcsahan

hafta içi yapın, salı perşembe arası ankaradayım :)

cabrio63

zooor zor hafta içi buluşma zor :)

serhan06

:)hafta iç, hafta sonu,ay bası, ay sonu fark yapmaz allah'tan bi mani cıkmazsa her sekılde aranızdayım listeyi hazırlayacak arkadas beni de listeye ekle  hepinıze saygılar sunarım ;)

Erhan

Bu sefer katılım iyi olucak gibi, net cevap alabilmek için tarih saat yeri geç olmadan belirleyelim, 2 mart pazar uygun gibi, boş ve geniş bir otoparkta toplanabiliriz yanında büfe gibi bir yerde olursa iyi olur, isteğe bağlı farklı aktivitelerde olabilir.

ismailtunca81

ben  bu  buluşmayı  çok  istiyorum ama işim nedeniyle  5  marta  kadar  istanbuldayım 9  mart  olur  derseniz her türlü  varım  ölüm kalım  olmadıkça 
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ