orjinal germny style mk2 tdi intercool project

Başlatan GTİ MEHMET, 17 Mayıs 2015, 13:49:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cgds

MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

GTİ MEHMET

shark55

GTİ MEHMET

GTİ MEHMET

Frequency

Tampon bölgelerine neden astar atılmadı?
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

STAK67

abi kolay gelsin hakkaten astar neden iç kısımlara atılmadı? :) bir de sizin oralardan bi abi bana bi araba ayarlıyodu ama  :melek: :melek: ses çıkmadı bi daha

GTİ MEHMET

tekrar astarlanip zimparalancak sulu sulu insallah :) tampon bölgelerinede atilacak biraz islemler yapiorz oralarda o acidan foto aticam beyler.

STAK67

GTİ MEHMET

canım kardesim cok pardonya affina siginiyorum gec kaldik :D :D

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: STAK67 - 27 Mayıs 2015, 22:46:35
abi kolay gelsin hakkaten astar neden iç kısımlara atılmadı? :) bir de sizin oralardan bi abi bana bi araba ayarlıyodu ama  :melek: :melek: ses çıkmadı bi daha
hem devlet isleri hem mk2 nin isleri derken bir yandan nişanlilik aşk meşk derken senin beyaz cabrio kadi sona iste özur dilerim hasanim :sevgi: :saygılar

STAK67

bu arabayı biliyorum abi ya ilanda vardı :) ama pek içime sinmedi. :) bende sizin orda bi kapalı garajda yatan vardı. onu buldun diye heyecanlandım >:D >:D

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: STAK67 - 27 Mayıs 2015, 23:42:38
bu arabayı biliyorum abi ya ilanda vardı :) ama pek içime sinmedi. :) bende sizin orda bi kapalı garajda yatan vardı. onu buldun diye heyecanlandım >:D >:D
hadiyaa :( :( üzüldüm bak şimdi.. bende senin bildiklerini biliyormuşum dostum o dediğin kapalı garajdakini duymadım hiç nerelerdymis acaba bulsakta araştırsam senin için varmı tiyosu hiç??

STAK67

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 27 Mayıs 2015, 23:59:11
hadiyaa :( :( üzüldüm bak şimdi.. bende senin bildiklerini biliyormuşum dostum o dediğin kapalı garajdakini duymadım hiç nerelerdymis acaba bulsakta araştırsam senin için varmı tiyosu hiç??

en son 2010'da haber aldım. o zaman garaj içinde 1 fotosu vardı sadece. tam olarak nerdedir kimdedir bilmiyorum ama :)